Beyler bendede TRT 3 DE de içinde oldugu TRT paketlerinde sinyal sorunu mevcut TRT ler dahil olmak üzere ülke tv , kanal 24 , imedi tv , rustavi 2 gibi bazı kanallarda sinyal gelmesi 30 dk bulmakta bazen uzamakta bile. Cihaz ilk çalıştıgında diger kanallarında sinyalleri 1-2 dk arasında gelmekte. Normalde kanalda sinyal var olarak görünüyor ama kalite sıfır seviyesinde. Çift çanak kullandıgım için aparat kullanmaktayım ama aparatıda söküp çanagı direk cihaza takmama ragmen yine degişen bir şey yok . Cihazım NEXT YE 2000 CX SÜPER NET. Tüm tp leri sildim turksattaki. tekrar türksatın oto güncelleme frakansından yükledim ama nafile. Disek 1.0 ayarlarını yapmama ragmen degişen hiç bir şey yok. Eski cihazım 8000 x cam plus takıyorum onda hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyor. CX yazılımlarının da tümünü denememe ragmen hiç bir degişim yok hala söylemiş oldugum kanallar geç geliyor.
________________________________________________________________________________
Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
|