Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek Enigma2 > Wetek E2 Cam-Emu
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-11-2016, 00:00   #41
besthacker
Gelişimci Üye
 
besthacker kullanıcısının avatarı
 
Konum: Buradan
Mesaj: 193
Üye No: 126123
Giriş: 01-03-2014


Kart Paylaşımı: Cccam
Thanks: 32
Thanked 71 Times in 42 Posts
Varsayılan

Libreelec'te oscam dosyası değiştirildiğinde direk açıyordu,yalnız e2 de sid değişikliğinden kaynaklanan ident tanımama olayı vardı.Yukarıda verilen sidlerle PbNigma ve Openspa da sorunsuz çalışıyor.
besthacker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-11-2016, 17:45   #42
bugyboy
Yeni Üye
 
Mesaj: 12
Üye No: 132745
Giriş: 08-08-2016

Uydu Alıcısı: wetek play

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Varsayılan

Dun gosteriyodu bu gun bu frekans taratinca 0 kanal bulundu diyor

12461 H 20800
bugyboy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2016, 10:54   #43
VELİ KULECİ
WeTek Member
 
Konum: BAYRAKLI
Yaş: 63
Mesaj: 167
Üye No: 40332
Giriş: 03-01-2007

Uydu Alıcısı: :WETEK PLAY

Kart Paylaşımı: yapıyorum
Thanks: 7
Thanked 14 Times in 12 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
özkaradağ kardeşimin bu linkinden çıkardığınız oscam server ve softcam key oscam bapi dosyalarını kullandığınız imajın içine flashxp ile bağlanın etc den tuxbox ta config dosyasın içindeki dosyalarla yer değiştirin yanı içindekini silip öz karadağın verdıği oscam server dosyasını atın aynı şekılde oscam bapi dosyasınıda vede softcam keyı dosyasınıda daha sonra kurulum softcam cı restart edın kanalların açıldığını göreceksınız ben dufa nın verdiği mnigma imajında seyrediyorum inşallah faydalı olur.
eğer server kullanıyosanız oscampoverwu dosyasında ccam bölümüne yükleye bilirsiniz ancak hem severi hem tandberg i aynı anda izleyemezsınız ne izlemek istiyosanız softcam cı dan onu restar edıceksınız.
VELİ KULECİ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to VELİ KULECİ For This Useful Post:
arzum_34 (05-12-2016), ozkaradag (01-12-2016)
Eski 05-12-2016, 20:12   #44
pro_dufa
WeTek Member
 
pro_dufa kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 38
Mesaj: 217
Üye No: 9832
Giriş: 18-03-2006


Thanks: 87
Thanked 113 Times in 62 Posts
Varsayılan

Alıntı:
VELİ KULECİ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
özkaradağ kardeşimin bu linkinden çıkardığınız oscam server ve softcam key oscam bapi dosyalarını kullandığınız imajın içine flashxp ile bağlanın etc den tuxbox ta config dosyasın içindeki dosyalarla yer değiştirin yanı içindekini silip öz karadağın verdıği oscam server dosyasını atın aynı şekılde oscam bapi dosyasınıda vede softcam keyı dosyasınıda daha sonra kurulum softcam cı restart edın kanalların açıldığını göreceksınız ben dufa nın verdiği mnigma imajında seyrediyorum inşallah faydalı olur.
eğer server kullanıyosanız oscampoverwu dosyasında ccam bölümüne yükleye bilirsiniz ancak hem severi hem tandberg i aynı anda izleyemezsınız ne izlemek istiyosanız softcam cı dan onu restar edıceksınız.
Şu an çalışıyor mu?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pro_dufa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2016, 20:18   #45
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 60
Mesaj: 2,079
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,121
Thanked 1,608 Times in 689 Posts
Varsayılan

Sorun yok şu an çalışıyor.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to crazyturk For This Useful Post:
pro_dufa (05-12-2016)
Eski 05-12-2016, 20:22   #46
pro_dufa
WeTek Member
 
pro_dufa kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 38
Mesaj: 217
Üye No: 9832
Giriş: 18-03-2006


Thanks: 87
Thanked 113 Times in 62 Posts
Varsayılan

Ben calistiramadim. Enigma2 ve librelec için hangi dosyaları kullanmak gerekiyor?

11272 oscam ve Murat in verdiği tandberg dosyaları attım ama açmadı.

Electe ident algilamazken e2 de kanal adı oscam web info da çıkıyor ama nok oluyor.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düzenleyen : pro_dufa - Tarih : " 05-12-2016 " - Saat : 20:26
pro_dufa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to pro_dufa For This Useful Post:
arzum_34 (05-12-2016)
Eski 05-12-2016, 21:00   #47
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 60
Mesaj: 2,079
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,121
Thanked 1,608 Times in 689 Posts
Varsayılan

11279 nolu oscamı kullanman gerekiyor.
http://www.mach1digital.com/mach1for...t=71075&page=4 bu sayfayı incelerseniz sorun çözülür.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to crazyturk For This Useful Post:
pro_dufa (05-12-2016)
Eski 05-12-2016, 21:50   #48
pro_dufa
WeTek Member
 
pro_dufa kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 38
Mesaj: 217
Üye No: 9832
Giriş: 18-03-2006


Thanks: 87
Thanked 113 Times in 62 Posts
Varsayılan

Alıntı:
crazyturk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
11279 nolu oscamı kullanman gerekiyor.
http://www.mach1digital.com/mach1for...t=71075&page=4 bu sayfayı incelerseniz sorun çözülür.
11279 ile ok.

Teşekkür ederim.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pro_dufa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-12-2016, 23:05   #49
julias
WeTek Member
 
Yaş: 32
Mesaj: 44
Üye No: 130525
Giriş: 27-11-2015

Uydu Alıcısı: wetek

Thanks: 17
Thanked 5 Times in 5 Posts
Varsayılan

1 saat uğraştım ve sonunda açtım mnigma da halen 11232 görünüyor ama
oscam ı degiştirdim oscam.dvbapi oscam.server SoftCam.Key önceki mesajlarda verilenlerle degiştirdim yetmedi içlerinide degistirdim(siyahların yerine yesillerle) ve oldu
julias is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-12-2016, 23:09   #50
pro_dufa
WeTek Member
 
pro_dufa kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 38
Mesaj: 217
Üye No: 9832
Giriş: 18-03-2006


Thanks: 87
Thanked 113 Times in 62 Posts
Varsayılan

Alıntı:
julias tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
1 saat uğraştım ve sonunda açtım mnigma da halen 11232 görünüyor ama
oscam ı degiştirdim oscam.dvbapi oscam.server SoftCam.Key önceki mesajlarda verilenlerle degiştirdim yetmedi içlerinide degistirdim(siyahların yerine yesillerle) ve oldu
Önemli olan yaptığınızı yazdığınız desikliklerle birlikte usr/bin altındaki oscam dosyasını 11279 yapmış olmanız. Birde identler önemli tabi. Bende bayagi uğraştım ve oldu. Seyrediyor muyum? Tabiki Hayır önemli olan açması

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pro_dufa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 15:29.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.