Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Dijital Uydu Alıcıları (Receiver) > Next & NextStar HD (High Definition) Uydu Alıcıları > Next Machina 3D > Next 2000 HD & INTERNET MACHINA
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 06-07-2017, 16:21   #11
vitamin
Sadık Üye
 
vitamin kullanıcısının avatarı
 
Konum: İZMİR / YEŞİLDERE
Yaş: 38
Mesaj: 521
Üye No: 1928
Giriş: 25-11-2005

Uydu Alıcısı: Next 2000 HD Minix Internet Machina

Thanks: 215
Thanked 16 Times in 16 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
kutudan çıkan kablo zayıf kalıyor kablonu değiştir çanak ayarlarınıda kontrol et
bağlantılarında şaseleme varsa sorun çıkar yani ortadaki bakır kabloya dışındaki ince
kablo veya tellerin değmemesi lazım F konnektörün ortasıdan sadece kalın olan bakır
kablo çıkacak LNB ve Receıver bağlantıları kontrol edersen

saygılar
usta resimli bir örmek foto atarmısınız vaktiniz varsa yayın arasıra gidiyor ses geliyor aniden
________________________________________________________________________________
IYIYE DEGIL,EN IYIYE SAHIP OLMAK ICIN
vitamin is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-07-2017, 21:47   #12
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,018
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,144
Thanked 589 Times in 361 Posts
Varsayılan

Alıntı:
vitamin tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
usta resimli bir örmek foto atarmısınız vaktiniz varsa yayın arasıra gidiyor ses geliyor aniden
uydu F konnektör bağlantı yeri fotosumu yayın gidip gelmesi ses olayı merkezi antenmi kullanıyorsun onuda bi yazarsan kullandığın kabloda kesinlikle eklenti olmaması lazım çok nedenleri olabilir

saygılar
bülent56 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-07-2017, 21:49   #13
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,018
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,144
Thanked 589 Times in 361 Posts
Varsayılan

Alıntı:
vitamin tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
evet bu kablo olabilir ama görerek alsan bence daha mantıklı sonra cihaz 4K değil ama sorun olmaz

saygılar
bülent56 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-07-2017, 21:54   #14
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,018
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,144
Thanked 589 Times in 361 Posts
Varsayılan

Uydu Kablosuna F konnektör bağlantısı böyle

saygılar
Eklenmiş Resimler
Dosya Türü: jpg 1a.JPG (658.2 KB, 14 Görüntülenme)
bülent56 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to bülent56 For This Useful Post:
vitamin (09-07-2017)
Eski 09-07-2017, 16:26   #15
vitamin
Sadık Üye
 
vitamin kullanıcısının avatarı
 
Konum: İZMİR / YEŞİLDERE
Yaş: 38
Mesaj: 521
Üye No: 1928
Giriş: 25-11-2005

Uydu Alıcısı: Next 2000 HD Minix Internet Machina

Thanks: 215
Thanked 16 Times in 16 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
uydu F konnektör bağlantı yeri fotosumu yayın gidip gelmesi ses olayı merkezi antenmi kullanıyorsun onuda bi yazarsan kullandığın kabloda kesinlikle eklenti olmaması lazım çok nedenleri olabilir

saygılar

hocam merkezi sistem kullanmıyorum kablolarımın hepsini yeni kabloda eklent, hiç yok

bazen kanal izlerken aniden sinyal yok diyor görüntü gelip gidiyor ses geliyor son yazılım yüklü acaba sebebleri neden olabilir

cihazı fişten her gece çekerim sabah açtığımızda yemyeşil ekran geliyor sonra kanal geliyor

kabloları yeni değiştirdim uyduda dayzek yeni

birde cihazla gelen kablo neden zayıf deniz kablo içereği diğerleri ile aynı değilmi
________________________________________________________________________________
IYIYE DEGIL,EN IYIYE SAHIP OLMAK ICIN
vitamin is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2017, 08:05   #16
vitamin
Sadık Üye
 
vitamin kullanıcısının avatarı
 
Konum: İZMİR / YEŞİLDERE
Yaş: 38
Mesaj: 521
Üye No: 1928
Giriş: 25-11-2005

Uydu Alıcısı: Next 2000 HD Minix Internet Machina

Thanks: 215
Thanked 16 Times in 16 Posts
Varsayılan

dün gene oldu hdmi kablo alıp deneyeceğim monitör tv hdmi girişinde sorun olabilirmi herzaman bunu yapmıyor en son 3 ay önce yaptı

https://www.youtube.com/watch?v=kthy...12399140974696
________________________________________________________________________________
IYIYE DEGIL,EN IYIYE SAHIP OLMAK ICIN
vitamin is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2017, 09:30   #17
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,018
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,144
Thanked 589 Times in 361 Posts
Varsayılan

Alıntı:
vitamin tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
hocam merkezi sistem kullanmıyorum kablolarımın hepsini yeni kabloda eklent, hiç yok

bazen kanal izlerken aniden sinyal yok diyor görüntü gelip gidiyor ses geliyor son yazılım yüklü acaba sebebleri neden olabilir

cihazı fişten her gece çekerim sabah açtığımızda yemyeşil ekran geliyor sonra kanal geliyor

kabloları yeni değiştirdim uyduda dayzek yeni

birde cihazla gelen kablo neden zayıf deniz kablo içereği diğerleri ile aynı değilmi


Kablolar hepsi aynı olacak diye bir şey yok a firması kalay kaplamalı bakır tel kullanır b firması sadece sık bakır tel kullanır bunların arasında iletkenlikte farklılık gösterir o yüzden iyi bir kablo olmasını tavsiye ediyoruz mesela piyasada 10 tlyede HDMI kablo var 300TLyede tercih meselesi

saygılar
bülent56 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2017, 09:38   #18
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,018
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,144
Thanked 589 Times in 361 Posts
Varsayılan

Alıntı:
vitamin tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
dün gene oldu hdmi kablo alıp deneyeceğim monitör tv hdmi girişinde sorun olabilirmi herzaman bunu yapmıyor en son 3 ay önce yaptı

https://www.youtube.com/watch?v=kthy...12399140974696
buradaki sorunda bağlantılarda gözüküyor yani Diseq tv bağlantısı uydu cihazı bağlantısı kabloda bir kırılma olmuş olabilir fark edemezsin birde cihazını diseq olmadan direk her hangi bir uydu ile tarat sorunun ne olduğunu çabuk çözersin aynı cihazı bende kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım ve son yazılımlarla cihaz dahada süper oldu

saygılar
bülent56 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to bülent56 For This Useful Post:
vitamin (06-12-2017)
Eski 06-12-2017, 07:37   #19
vitamin
Sadık Üye
 
vitamin kullanıcısının avatarı
 
Konum: İZMİR / YEŞİLDERE
Yaş: 38
Mesaj: 521
Üye No: 1928
Giriş: 25-11-2005

Uydu Alıcısı: Next 2000 HD Minix Internet Machina

Thanks: 215
Thanked 16 Times in 16 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
buradaki sorunda bağlantılarda gözüküyor yani Diseq tv bağlantısı uydu cihazı bağlantısı kabloda bir kırılma olmuş olabilir fark edemezsin birde cihazını diseq olmadan direk her hangi bir uydu ile tarat sorunun ne olduğunu çabuk çözersin aynı cihazı bende kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım ve son yazılımlarla cihaz dahada süper oldu

saygılar
teşekkürler cevap için youtubede sorunu gören bir arkadaşda cihazın çözürlüğünü düşür 720 yap kesin ondan demiş birisi hdmi çıkısında sorun olabilir televizyonundan olabilir demiş

şuan çalışıyor biraha nezaman yapar bilinmiyor hiç beklemediğin an yaptı bana 3 ay olmadı hiç mesela
________________________________________________________________________________
IYIYE DEGIL,EN IYIYE SAHIP OLMAK ICIN
vitamin is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 22:20.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.