Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Yerli Dijital Platformlar
Key, şifre gibi illegal her türlü yazışma kesinlikle yasaktır !!
> Filbox
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-01-2016, 22:53   #1
servetu
Yeni Üye
 
Mesaj: 44
Üye No: 6316
Giriş: 30-01-2006

Uydu Alıcısı: Gigablue HD QUAD

Thanks: 41
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Gigablue Openmips 4.3 Filbox modül sorunu

gigablu quato cihazimada openatv 5.1 imaj yüklüydü filbox modülünü bir türlü çalıştırmadim. Ve open mips 4.3 yükledim modül çalıştı. ama kanal degştrince yine açılmıyor ancak elektrik dügmsinden kapitıp açınca yine açlıyor ama kanal degşince ayni şey olyor kanallar açılmıyor. nette araştırmdgim yer kalmdi ayarlar, tanımla vs ne varsa denedim ama nafile olmdi gitti. modülü aldğıma pişman oldum. deyim yerindeyse uzuc etin yahnisi hesabı oldu, yardımlarınız bekliyorum. müşteri hizmetleri ve modülü satan bayi demeyin dünyadan birhaberler teknik bilgi sıfır!
servetu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-01-2016, 02:02   #2
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 50,184
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,303
Thanked 7,404 Times in 5,126 Posts
Varsayılan

Sabah bakar yazarım durumu quad plusta filbox nasıl diye..
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus ....

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-28d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz

http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1


Test server verilmiyor sadece üye olanlar cccam serverı izler..

IPTV server desteği için forumda iptv bölümüne bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


Herkes yoluna cebine bakar konuşur bir halt yapmaz , biz yaparız...

WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2
mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to mach1 For This Useful Post:
servetu (08-01-2016)
Eski 08-01-2016, 04:00   #3
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 50,184
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,303
Thanked 7,404 Times in 5,126 Posts
Varsayılan

Openmips4.3 son yazılımda denedim bir problem yok gibi kanallar arası zapta yaptım açılıyor tüm kanallar arkadan kapat aç gerekmeden modulu ilk taktığında menu-kurulum-cam/cı-cı ataması-sinematv-caidseç- 656 ve 6ad yi seçip tıklayıp yeşil tuş ile kaydet çık
gene cam/cıdan Cı-çoklu kanal otomatik yüksek bit ja vs yap
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus ....

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-28d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz

http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1


Test server verilmiyor sadece üye olanlar cccam serverı izler..

IPTV server desteği için forumda iptv bölümüne bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


Herkes yoluna cebine bakar konuşur bir halt yapmaz , biz yaparız...

WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2
mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to mach1 For This Useful Post:
servetu (08-01-2016)
Eski 08-01-2016, 04:44   #4
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 50,184
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,303
Thanked 7,404 Times in 5,126 Posts
Varsayılan

Kısa süreli zaplarda kanal değişimlerinde sorun olmuyor aynı kanal üstünde uzun bir süre seyrettikten sonra geçişte sorun yaptı evet arkadan kapat aç yapınca düzeliyor ancak..
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus ....

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-28d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz

http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1


Test server verilmiyor sadece üye olanlar cccam serverı izler..

IPTV server desteği için forumda iptv bölümüne bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


Herkes yoluna cebine bakar konuşur bir halt yapmaz , biz yaparız...

WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2
mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to mach1 For This Useful Post:
servetu (08-01-2016)
Eski 08-01-2016, 20:34   #5
servetu
Yeni Üye
 
Mesaj: 44
Üye No: 6316
Giriş: 30-01-2006

Uydu Alıcısı: Gigablue HD QUAD

Thanks: 41
Thanked 0 Times in 0 Posts
Varsayılan

cevap için tşk ler mach1 usta, dekleriniz hepsini yaptım. ama nafile bir türlü stabil çalışmyor. kanal değişince gidyor, müşteri hizmetlerini aradım şaka gibi bana çanak anten kablosunu sök tak, modülü çıkart tak diye kamara şakası yaptırdılar) esas komik olan teknik destek(!) birim elamanları bunlar.)) sorunu sizin gibi ustalar el atarsa çözerler selamlar
servetu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-01-2016, 22:26   #6
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 50,184
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,303
Thanked 7,404 Times in 5,126 Posts
Varsayılan

Vu da bir dener yazarım sonucu yarın bakalım ondada aynı olay varmı diye
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus ....

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-28d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz

http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1


Test server verilmiyor sadece üye olanlar cccam serverı izler..

IPTV server desteği için forumda iptv bölümüne bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


Herkes yoluna cebine bakar konuşur bir halt yapmaz , biz yaparız...

WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2
mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to mach1 For This Useful Post:
servetu (08-01-2016)
Eski 10-01-2016, 13:49   #7
servetu
Yeni Üye
 
Mesaj: 44
Üye No: 6316
Giriş: 30-01-2006

Uydu Alıcısı: Gigablue HD QUAD

Thanks: 41
Thanked 0 Times in 0 Posts
Varsayılan

Alıntı:
mach1 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Vu da bir dener yazarım sonucu yarın bakalım ondada aynı olay varmı diye
slm hocam deneyebildinizmi modulü?
servetu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-01-2016, 13:59   #8
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 50,184
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,303
Thanked 7,404 Times in 5,126 Posts
Varsayılan

Dün bakamadım filbox kanal üstünde bıraktım bakalım belli süre seyredince sonra zapta aynı olayı yapacakmı yazarım sonra..
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus ....

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-28d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz

http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1


Test server verilmiyor sadece üye olanlar cccam serverı izler..

IPTV server desteği için forumda iptv bölümüne bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


Herkes yoluna cebine bakar konuşur bir halt yapmaz , biz yaparız...

WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2
mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to mach1 For This Useful Post:
servetu (10-01-2016)
Eski 10-01-2016, 15:01   #9
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 50,184
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,303
Thanked 7,404 Times in 5,126 Posts
Varsayılan

Vu da bir sorun yok gibi 1 saat izledikten sonra zapta diğer kanallar açıyor..
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus ....

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-28d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz

http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1


Test server verilmiyor sadece üye olanlar cccam serverı izler..

IPTV server desteği için forumda iptv bölümüne bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


Herkes yoluna cebine bakar konuşur bir halt yapmaz , biz yaparız...

WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2
mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to mach1 For This Useful Post:
servetu (10-01-2016)
Eski 10-01-2016, 20:06   #10
servetu
Yeni Üye
 
Mesaj: 44
Üye No: 6316
Giriş: 30-01-2006

Uydu Alıcısı: Gigablue HD QUAD

Thanks: 41
Thanked 0 Times in 0 Posts
Varsayılan

Vu da daki cı+ dosyasını yollayabilirmsiniz değiştirip denyecegim düzelecekmi dieye
servetu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 00:32.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.