Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 21-12-2016, 11:48   #41
xorion
Informant
 
xorion kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 430
Üye No: 47480
Giriş: 06-03-2007

Uydu Alıcısı: VU+ UNO - WeTek Play 2

Thanks: 84
Thanked 1,121 Times in 336 Posts
Varsayılan

Alıntı:
Sami Ertaga tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tuner hassasiyeti nasıl?
Ben cihaz sahibi değilim ve donanımsal performansı hakkında da bir şey diyemem ama sanırım kullananlar bu konuda bilgi verecektir.
xorion is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2016, 12:32   #42
Bozyiğit
Gelişimci Üye
 
Mesaj: 140
Üye No: 131662
Giriş: 14-03-2016

Uydu Alıcısı: WeTekPlay2

Thanks: 126
Thanked 30 Times in 23 Posts
Varsayılan

Bir de üstadlardan sorun çıkarmayacak hafıza kartı önerisi bekliyoruz.
KAblosuz mouse ve klavye almak şart mı size göre yoksa gereksiz mi olur?
Bozyiğit is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2016, 12:51   #43
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,671
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 1,649
Thanked 1,857 Times in 908 Posts
Varsayılan

Alıntı:
Bozyiğit tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bir de üstadlardan sorun çıkarmayacak hafıza kartı önerisi bekliyoruz.
KAblosuz mouse ve klavye almak şart mı size göre yoksa gereksiz mi olur?
Hafıza kartı class 10 diyorlar ben pek fark göremedim benim kartlarım hepsi 16 GB
bütün işlerimi görüyor class 10 da değil hepsini 101den aldım diğer teknoloji mağazalarında fiyatı 2 katı bence denemek için 101den al 12 13 öyle birşer aynı kartları diper mağazalar 30 liraya satıyor klavye maus kendinden fareli olan var
logitech yada maus klavye olan var ben maus ve klavye kullanıyorum daha çabuk işlem yapılıyor mausu ayrı olarakda kullanabiliyorum gerekirse 2sini birden kullanıyorum bence gerekli diye düşünüyorum pahalısına kaçmadan bütçene göre alabilirsin bu arada cihazını güle güle kullan

saygılar
Ressamm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Ressamm For This Useful Post:
Bozyiğit (21-12-2016)
Eski 21-12-2016, 13:12   #44
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,605
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,434
Thanked 4,007 Times in 1,799 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
evet size katılıyorum birçok cihaz kullanan biri olarak artık bu cihazda karar kıldım tam bir medya iletişimcisi ister pc ister uydu istersen medya yani ne ararsan var tabi bilerek kullanmak lazım bende acemiydim ama öğrenmenin yaşı yok artık bizde hobi olarak yerleşmiş vaziyette şu anda cihazları alan kişiler hepimiz deniyoruz @sami bey tuner sormuş
tuner hassasiyeti süper şimdilik ilerde ne olur bilemeyiz çünki android cihazlar durmadan yazılım yükseltme gerekiyor şimdi sistem lolipop ilerde marsmalov gelirmi gelmezmi bilemeyiz zaten 1 yıla kadar s2 si çıkar onu alırız bu işler böyle sonu yok teknolojinin

saygılar
Marsmalov Hub cihazına verildi, gelecek yılın ilk aylarında da P2'ye gelme ihtimali oldukça yüksek ihtimal.

Alıntı:
Bozyiğit tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bir de üstadlardan sorun çıkarmayacak hafıza kartı önerisi bekliyoruz.
KAblosuz mouse ve klavye almak şart mı size göre yoksa gereksiz mi olur?
Okuma ve yazma hızı en az 40mb/s olan kartlardan alırsan rahat edersiniz.
Bende Logitech K400 var ve oldukça rahat, yani bence şart gibi olmazsa da kullanılır mı evet.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 7 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
Bozyiğit (21-12-2016), enigma1 (21-12-2016), mamoste1 (21-12-2016), Ressamm (21-12-2016), Sami Ertaga (21-12-2016), tarko1 (22-12-2016), xorion (21-12-2016)
Eski 21-12-2016, 13:28   #45
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,605
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,434
Thanked 4,007 Times in 1,799 Posts
Varsayılan

Alıntı:
crazyturk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Üstat kodi de oscam çalıştırdınmı?
LE 8 Reposundaki çalışıyor ancak sürüm eski olduğu için Tandberg çalışmıyor, Guru'nun sürümünü Aarch64'e derlenmesi gerekli.
Bakalım, ulaşabilirsem yazacağım.

Alıntı:
kralex tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Özkaradağ hocam ben eleci çok beğeniyorum lakin sanki kanal geçişi olarak Android tarafı biraz daha seri gibi.

Bu kanal geçişini daha stabil hale getirmek için var mı bir ince ayar?
Ben memmunum, ancak Codesnake'in böyle bir planı var ancak bug fikslemekten bir türlü fiilata geçiremedi.

Alıntı:
yesilyolx21 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben de electe kalmak istiyorum ama dediğin gibi kanal geçişleri ve ip tv geçişleri bir türlü weos gibi olamadı. Ustadan yardım bekliyoruz..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben ELEC'ciğim abi.
Ama isteklerinin çoğunu hangi sistem karşılıyorsa onu kullan derim, bir zap için ELEC'ten vazgeçersen topumu alıp eve giderim. :P

Alıntı:
m.s.1999 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Eve gittiğimde deneyeceğim.Teşekkür ediyorum size.

Birde weosta tandberg i açmak için ne yapmam gerekli.wetekplay deki gibimi yapmak gerekiyor yoksa wp2 de farklımı.
P1 ile aynı sanıyorum çünkü henüz bakıp kurmadım.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
tarko1 (21-12-2016)
Eski 21-12-2016, 13:29   #46
asbest
WeTek Member
 
asbest kullanıcısının avatarı
 
Konum: Belcika
Yaş: 39
Mesaj: 220
Üye No: 130290
Giriş: 05-11-2015

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 376
Thanked 298 Times in 112 Posts
Varsayılan

ozkaradag hocam, Android tv yi denedinizmi ? yoksa sıra ona gelmedimi
asbest is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2016, 13:34   #47
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,605
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,434
Thanked 4,007 Times in 1,799 Posts
Varsayılan

Henüz ona sıra gelmedi Asbest dostum.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
asbest (21-12-2016)
Eski 21-12-2016, 13:56   #48
ismarasaid
V.I.P
 
ismarasaid kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 43
Mesaj: 1,027
Üye No: 89558
Giriş: 27-10-2008

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2 - Next Machina 3D - Vu+ Duo2 - Vu Zero - Xtreamer Prodigy 4K - DM 800HD SE-DM600-DM500

Thanks: 153
Thanked 96 Times in 65 Posts
Varsayılan

Paylaşımları tebessümle okuyorum, bu paylaşım ruhunu hiç kaybetmeyelim inşallah. Gerçekten de takdire şayan bir ekip
ismarasaid is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to ismarasaid For This Useful Post:
ozkaradag (21-12-2016), Ressamm (21-12-2016), tarko1 (21-12-2016)
Eski 21-12-2016, 14:45   #49
karah1555
WeTek Member
 
Konum: kayseri
Yaş: 36
Mesaj: 211
Üye No: 129832
Giriş: 10-09-2015

Uydu Alıcısı: vu+wetek play2+giga guand

Thanks: 6
Thanked 10 Times in 10 Posts
Varsayılan

bu cihazı bugün aldım fakat kafam da şu soru işareti oluştu trt4 k izleye bilecekmiyiz ccam varmı birde wetek play deki gibi aktivasyon yapıp iptv listemi ekleye bilirmiyim
karah1555 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2016, 14:56   #50
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 41
Mesaj: 3,605
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 5,434
Thanked 4,007 Times in 1,799 Posts
Varsayılan

Hayırlı olsun öncelikle.

Evet, 4K kanalları tv 4k olsun olmasın seyredersin.
CCCam'ı OSCam üzerinden girip seyredersin.
IPTV'yi Uydu sisteminin içinden girip seyredersin.
Aktivasyon sistemi WP2'de yok.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
enigma1 (21-12-2016), tarko1 (21-12-2016)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 17:52.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.