Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek ELEC > Wetek Libreelec
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 21-12-2016, 00:23   #31
furkan 1
WeTek Member
 
Mesaj: 443
Üye No: 130154
Giriş: 20-10-2015

Uydu Alıcısı: wetek play

Thanks: 2
Thanked 48 Times in 47 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Fark etmez ama SDKart'a kurmak her zaman daha pratiktir.

Sevgiler...
teşekkürler saygılar sayın hocam
furkan 1 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2016, 00:56   #32
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
TVHeadend Web Arayüzü hepsinden daha kullanışlı bence.

Sevgiler...
de ustad..
oradan buket içeriğini değiştiremiyorum.
mesela TV-42E -HDtv3d diye buket var onun içindeki kanal sıralamasını yapamıyorum..
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-2016, 13:44   #33
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,812
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,805
Thanked 4,299 Times in 1,935 Posts
Varsayılan

Kanalları web arayüzünden numaralarındırman yeterli olacaktır.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
adela (21-12-2016)
Eski 22-12-2016, 16:25   #34
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
adela tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
de ustad..
oradan buket içeriğini değiştiremiyorum.
mesela TV-42E -HDtv3d diye buket var onun içindeki kanal sıralamasını yapamıyorum..
byağlı arkadaşın yardımıyla..(sağolsun)
buket ve kanal ayarlarınıda öğrenip yaptım.
________________________________________________________________________________
P9PLUS

Düzenleyen : adela - Tarih : " 23-12-2016 " - Saat : 00:43
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to adela For This Useful Post:
ozkaradag (23-12-2016)
Eski 23-12-2016, 00:43   #35
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

bu kanal listenin yedeğini nasıl alabilirim..
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 01:17   #36
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 44
Mesaj: 566
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 853
Thanked 682 Times in 303 Posts
Varsayılan

Ftp den bağlan cihaza. TVH 4.2 kullanıyorsan

/storage/.kodi/userdata/addon_data/service.tvheadend42/

altındaki

channel ve input

klasörlerini bilgisayara kopyala. Bu kadar.
byagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
adela (23-12-2016), ozkaradag (23-12-2016)
Eski 23-12-2016, 12:51   #37
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
byagli tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ftp den bağlan cihaza. TVH 4.2 kullanıyorsan

/storage/.kodi/userdata/addon_data/service.tvheadend42/

altındaki

channel ve input

klasörlerini bilgisayara kopyala. Bu kadar.

TVH 4.2 eklentilerde pasf görünüyor..TVH 4.0 aktif..
/storage/.kodi/userdata/addon_data/service.tvheadend42 bu görünüyor..bende bu haliyle yedek aldım.
tamamdır..sağolun.
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 13:21   #38
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 61
Mesaj: 2,194
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,362
Thanked 1,910 Times in 791 Posts
Varsayılan

Alıntı:
adela tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
TVH 4.2 eklentilerde pasf görünüyor..TVH 4.0 aktif..
/storage/.kodi/userdata/addon_data/service.tvheadend42 bu görünüyor..bende bu haliyle yedek aldım.
tamamdır..sağolun.
tvheadend42 klasörünün tamamını yedek almana gerek yok.Sadece tvheadend42 klasörü içinde bulunan "channel ve input" klasörlerini alsan yeterli.Channel içinde kanalların,input içinde çanak ayarların var.Sadece bu iki dosyayaı yedekle ve bu iki dosyayı geri yükle.tvheadend42 ilk kurduğunda channel klasörü yoktur,kanallar kurulduktan sonra gelir.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to crazyturk For This Useful Post:
adela (23-12-2016), ozkaradag (23-12-2016)
Eski 23-12-2016, 13:37   #39
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,812
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,805
Thanked 4,299 Times in 1,935 Posts
Varsayılan

Benim backupı kullanıyorsan onda 4.0 aktif.

Dolayısıyla 4.2'yi değil de 4.0'ın içindeki input ve channel klasörlerini yedeklemen gerekiyor.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
adela (23-12-2016)
Eski 23-12-2016, 13:43   #40
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
crazyturk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
tvheadend42 klasörünün tamamını yedek almana gerek yok.Sadece tvheadend42 klasörü içinde bulunan "channel ve input" klasörlerini alsan yeterli.Channel içinde kanalların,input içinde çanak ayarların var.Sadece bu iki dosyayaı yedekle ve bu iki dosyayı geri yükle.tvheadend42 ilk kurduğunda channel klasörü yoktur,kanallar kurulduktan sonra gelir.
slm.
dediğiniz gibi ..sadece .Channel ,input dosyalarını kopyaladım.
tvheadend42 var
tvheadend40 flashfxp den çıkmıyor demek istemiştim.
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 08:34.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.