Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek Android
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-08-2016, 00:09   #21
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,809
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,749
Thanked 4,291 Times in 1,932 Posts
Varsayılan

Kontrol etmeden önce SDKarta Enigma2 imajı atıp çalışıp çalışmadığını anlayabilirsin dostum.

Bu arada tabii ki bildiğim konularda yardımcı olurum ve bundan da zevk alıyorum.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
Ressamm (10-08-2016)
Eski 10-08-2016, 00:29   #22
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 61
Mesaj: 2,189
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,355
Thanked 1,902 Times in 788 Posts
Varsayılan

Taratma yapıyor kanalları buluyor kanal listesi çıkıyorsa kablo bağlantılarında sorun yoktur.Uydu,LNB ve diseqc ayarları ile igili bir ayar sorunu olabilir.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to crazyturk For This Useful Post:
ozkaradag (10-08-2016), Ressamm (10-08-2016)
Eski 10-08-2016, 09:49   #23
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,736
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,643 Times in 1,900 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kontrol etmeden önce SDKarta Enigma2 imajı atıp çalışıp çalışmadığını anlayabilirsin dostum.

Bu arada tabii ki bildiğim konularda yardımcı olurum ve bundan da zevk alıyorum.

Sevgiler...
en son çıkan bu imajı ViX4E2PROJECT WeTek Play kurdum tarattım bir sorun yok
ama Android den açmaya çalıştığım zaman maalesef (wetek theater durdu) mesajı
çıkıyor ve açılmıyor. imajlar wetek os 1.1.7 yazılımında çalışmıyor 1.1.6 yazılımında
çalışıyor

saygılar
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-08-2016, 09:54   #24
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,736
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,643 Times in 1,900 Posts
Varsayılan

Alıntı:
crazyturk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Taratma yapıyor kanalları buluyor kanal listesi çıkıyorsa kablo bağlantılarında sorun yoktur.Uydu,LNB ve diseqc ayarları ile igili bir ayar sorunu olabilir.
evet taratma yapıyor kanalları buluyor android den tv açmak istediğim zaman
malesef wetek theater durdu diye bir mesaj çıkıyor siyah ekranda kalıyor kontrol ettim uydu kablo disecq ayarlarında bir sorun yok bakalım çözebilirsem sonucu
paylaşacağım teşekkür ediyorum.

saygılar
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-08-2016, 13:25   #25
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,809
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,749
Thanked 4,291 Times in 1,932 Posts
Varsayılan

Oldukça ilginç.

Peki 1.1.7'de sorun oluyor mu?

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
Ressamm (10-08-2016)
Eski 10-08-2016, 15:25   #26
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,736
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,643 Times in 1,900 Posts
Varsayılan

şuanda cihazdan giriş yaptım alıntı yapamadım alıntı mesajı siliyor 1.1.7 yazılımında TV ve İmajlar çalışmıyor sadece Android bölüm çalışıyor şimdi kullandığım yazılım ise 1.1.6 bunda droid ile imajlar çalışıyor tv çalışmıyor sorunu yazılım atarakta araştırıyorum halen bulamadım sorunu çözmeye devam

saygılar
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-08-2016, 15:32   #27
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,736
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,643 Times in 1,900 Posts
Varsayılan

Wallahi keşke yakın olsakda sorunu canlı yaşasak çok fazla kurcalamakta istemiyorum garantisi devam ediyor cihazdan aslında çok memnunum android kısmını daha çok kullanıyorum ama bu arada imajlarıda deniyorum farklı izlenimler olduğu için inşallah yakın zamanda wetek play s2 çıkarda onu alıp bunuda bunuda servise gönderirim.

saygılar
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-08-2016, 15:58   #28
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,809
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,749
Thanked 4,291 Times in 1,932 Posts
Varsayılan

Ama harbi ilginç dostum.

Şimdi tam anlamam için yardım et, W. Theater'a giriyorsun, uyduyu yapılandırıyorsun, taratıyorsun, listeye geliyorsun, kanalı açıyorsun açıldıktan 1-3sn sonra hata mesajı gelip uygulama kapatılıyor. Doğru muyum?

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
Ressamm (10-08-2016)
Eski 10-08-2016, 21:03   #29
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,736
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,643 Times in 1,900 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ama harbi ilginç dostum.

Şimdi tam anlamam için yardım et, W. Theater'a giriyorsun, uyduyu yapılandırıyorsun, taratıyorsun, listeye geliyorsun, kanalı açıyorsun açıldıktan 1-3sn sonra hata mesajı gelip uygulama kapatılıyor. Doğru muyum?

Sevgiler...
evet @ozkaradag hocam aynen yazdığınız gibi sorun bu
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Ressamm For This Useful Post:
ozkaradag (10-08-2016)
Eski 10-08-2016, 21:18   #30
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,809
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,749
Thanked 4,291 Times in 1,932 Posts
Varsayılan

Listeye gel ama hiç bir kanalı açmadan 2-3dk bekle.

Bakalım ne olacak.

Sevgiler
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 12:42.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.