Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek ELEC > Wetek Libreelec
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 19-01-2017, 13:03   #91
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu imajı 2 saattir deniyorum Tandberglerin çalışması için sonuç olumlu @kralex arkadaşımızın wetek play2 için vermiş olduğu bu service.wp2-oscam eklentiyi
wetek play1 içinde kullanabilirsiniz @kralex arkadaşımızın bu çalışmayla ilgili linki
aşağıya ekliyorum bu yazdıklarımı MSD karta imajı Win32DiskImagerprogramı ile yazdırarak SD kartan izleyebilirsiniz

açıklamalı link burada:http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=72605 1. mesaj dediğim gibi buradaki açıklamaları wetek play veya nasıl diyorsanız wetek play1 cihazında uygulayabilirsiniz

wetek Play2 de zaten çalışıyor


saygılar

buradaki bu cümle kafamı karıştırıyor..

bu yazdıklarımı MSD karta imajı Win32DiskImagerprogramı ile yazdırarak SD kartan
denmiş.

image yüklü.wetekdeki sd kart içinemi yazdırlacak bu işlem.
ben indirdiğim zipi flashbellek içine attım.weteke takarak ZİP,den YÜKLE ile yükledim.ama olmadı.dan kastım.
tv kanallar kısmı açılmıyor.oscam DEAKTİF edince kanallar geldi.(tvheaden client ABONELİK HATASI)veriyor
________________________________________________________________________________
P9PLUS

Düzenleyen : adela - Tarih : " 19-01-2017 " - Saat : 13:23
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2017, 13:22   #92
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

cizhazı alalıdan bu yana ilk defa TRT4K kanalını buldum..açtı.
2dak. sonra cihaz kilitlendi anca fişden açabildim..
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2017, 14:23   #93
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,812
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,805
Thanked 4,299 Times in 1,935 Posts
Varsayılan

4K İçin 4K cihaz gerekiyor abi.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
adela (19-01-2017)
Eski 19-01-2017, 16:19   #94
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,791
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina Magicsee C400 Plus

Thanks: 2,051
Thanked 4,811 Times in 1,953 Posts
Varsayılan

Alıntı:
adela tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
buradaki bu cümle kafamı karıştırıyor..

bu yazdıklarımı MSD karta imajı Win32DiskImagerprogramı ile yazdırarak SD kartan
denmiş.

image yüklü.wetekdeki sd kart içinemi yazdırlacak bu işlem.
ben indirdiğim zipi flashbellek içine attım.weteke takarak ZİP,den YÜKLE ile yükledim.ama olmadı.dan kastım.
tv kanallar kısmı açılmıyor.oscam DEAKTİF edince kanallar geldi.(tvheaden client ABONELİK HATASI)veriyor
imaj sd karta kurulu ise bu service.wp2-oscam eklentiyi kuracaksın
bu linkten:http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=72605 1. mesajdaki gibi ayarlarını yapacaksın ayrıca 4k yayın seyri için 4k cihaz gerekli


Not : oradaki o cümle imajı sd karta yeni kuracaklar içindir

saygılar

Düzenleyen : Ressamm - Tarih : " 19-01-2017 " - Saat : 16:47
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to Ressamm For This Useful Post:
adela (19-01-2017), ozkaradag (19-01-2017)
Eski 19-01-2017, 18:11   #95
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

4k trt için. 4k cihaz olacağını tahmin edebiliyorum.
cihazın kilitlenip açılmamasıydı anlatmak istediğim.
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to adela For This Useful Post:
Ressamm (19-01-2017)
Eski 22-01-2017, 01:45   #96
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

bu image.(LibreELEC (Krypton) v7.95.1 Beta )da tvheadend 4.2 kurdum..
yedeklerimden channel ve input.u içine attım. kanallar geldi fakat buketler ve buket seçeneği yok.
sonra buckup içinden tvheadend 4.2komple bulup bu image içine attım yine aynı ..
kanallar var buketler yok? nerede hata yapıyorum acaba..
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2017, 01:52   #97
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 56,400
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,455
Thanked 8,781 Times in 6,046 Posts
Varsayılan

Yetemediği için açmaya çalışırken kitlenmiştir .
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus
Next 2000 HD Arnix FiberIptv-Arius-Hiremco Turbo

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz


http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1
IPTV server desteği için forumda iptv bölümündeki arkadaşlara bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2


Next Yazılımları için
www.nextyazilim.com
www.nextservis.com

mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2017, 01:57   #98
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 44
Mesaj: 566
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 853
Thanked 682 Times in 303 Posts
Varsayılan

Alıntı:
adela tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu image.(LibreELEC (Krypton) v7.95.1 Beta )da tvheadend 4.2 kurdum..
yedeklerimden channel ve input.u içine attım. kanallar geldi fakat buketler ve buket seçeneği yok.
sonra buckup içinden tvheadend 4.2komple bulup bu image içine attım yine aynı ..
kanallar var buketler yok? nerede hata yapıyorum acaba..
Adela abi ayarların şu şekilde olsun. Cihazı kapa aç sonra.


Düzenleyen : byagli - Tarih : " 22-01-2017 " - Saat : 02:00
byagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to byagli For This Useful Post:
ozkaradag (22-01-2017)
Eski 22-01-2017, 01:57   #99
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,812
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,805
Thanked 4,299 Times in 1,935 Posts
Varsayılan

Alıntı:
adela tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu image.(LibreELEC (Krypton) v7.95.1 Beta )da tvheadend 4.2 kurdum..
yedeklerimden channel ve input.u içine attım. kanallar geldi fakat buketler ve buket seçeneği yok.
sonra buckup içinden tvheadend 4.2komple bulup bu image içine attım yine aynı ..
kanallar var buketler yok? nerede hata yapıyorum acaba..
Olması gerek, olmaması sorun, PVR-Canlı TV Ayarlarına bak.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
adela (22-01-2017)
Eski 22-01-2017, 02:34   #100
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
byagli tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Adela abi ayarların şu şekilde olsun. Cihazı kapa aç sonra.

değerli biligiler için teşekkür ederim. ihtiyarlık işte siz bunu önceden göstermiştiniz bunu unutmuşum.

aslında bunalrın hepsi buckupda varda..tanberg için verilen oscam wp2 çalıştıramadığım için uğraşıyorum.

şimdide xorion 1.o.1 haricinde diğerleri kuramıyorum.hata veriyor..
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to adela For This Useful Post:
ozkaradag (22-01-2017)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 08:33.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.