Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek Enigma2 > Wetek E2 Images-Backups
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-04-2016, 13:50   #41
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,734
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,641 Times in 1,898 Posts
Varsayılan

Alıntı:
enigma98 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşım sen 1.1.6 yaz8pımına geri dön ancak android kumanda ile çalıştírabilirsin yoksa e2 çalışmaz
öncelikle teşekkür ediyorum şu anda 1.1.7 yazılım yüklü
söylediğiniz yazılıma döneyim sonucunu burada paylaşırım
saygılar sevgiler
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2016, 13:58   #42
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,273
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 844
Thanked 738 Times in 389 Posts
Varsayılan

kumanda şemasını aşağıdaki siteden indir...
http://s6.dosya.tc/server6/byk9gh/Mn...kPlay.pdf.html

1.1.6 ya dönmek için;
Bunu indirip fabrika ayarlarından sonra SDKart ya da Flashdiske zipli atıp WeUpdate den Offline bölümünden yükleyin.

http://wetektr.com/WeTek/index.php?d...oot-v1.1.6.zip
________________________________________________________________________________
WETEK PLAY 1 ( ANDROİD-OPENLEC-ENİGMA2 )
K2 PRO ( ANDROİD - OPENELEC )

Düzenleyen : enigma98 - Tarih : " 04-04-2016 " - Saat : 14:11
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to enigma98 For This Useful Post:
Ressamm (04-04-2016)
Eski 04-04-2016, 18:01   #43
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,734
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,641 Times in 1,898 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
öncelikle teşekkür ediyorum şu anda 1.1.7 yazılım yüklü
söylediğiniz yazılıma döneyim sonucunu burada paylaşırım
saygılar sevgiler
enigma98 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşım sen 1.1.6 yaz8pımına geri dön ancak android kumanda ile çalıştírabilirsin yoksa e2 çalışmaz

1.1.6 yazılımı kurulmuyor hata veriyor yani velhasıl kuramadım 1.1.7 de kaldı
enigma kumandada olmadığı için şimdilik kullanamıyacağız sağlık olsun Androidle idare ederiz cihazı Dikey İletişimden almıştım alalı 4 gün olu inşallah kumandada vardır forum arkadaşlarıma yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum belki 1.1.8 yazılımı çıkınca düzelir saygılar sevgiler
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Ressamm For This Useful Post:
ozkaradag (04-04-2016)
Eski 05-04-2016, 06:58   #44
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,273
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 844
Thanked 738 Times in 389 Posts
Varsayılan

şayet e2 kumanda dikey de yoksa kendi sitesinden alabilirsiniz kargo dahil 9.25 dolar 1 hafta da elinizde olur..
https://wetek.com/shop/wetek-play-enigma-2-rcu
________________________________________________________________________________
WETEK PLAY 1 ( ANDROİD-OPENLEC-ENİGMA2 )
K2 PRO ( ANDROİD - OPENELEC )
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to enigma98 For This Useful Post:
Ressamm (05-04-2016)
Eski 05-04-2016, 12:25   #45
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,809
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,747
Thanked 4,291 Times in 1,932 Posts
Varsayılan

Artık TR'ye gelmiyor, yasaklandı.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
Ressamm (05-04-2016)
Eski 05-04-2016, 13:06   #46
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,734
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,641 Times in 1,898 Posts
Varsayılan

evet gelmiyor araştırdım ancak giden olursa oyle getirtebilirim Dikeyelektronik firmasında kalmamış bilgiler için teşekkür ederim saygılar
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2016, 14:08   #47
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,273
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 844
Thanked 738 Times in 389 Posts
Varsayılan

yurtdışı alışverişimi yasaklandı hiç haberim yok geçicimi yoksa ?
________________________________________________________________________________
WETEK PLAY 1 ( ANDROİD-OPENLEC-ENİGMA2 )
K2 PRO ( ANDROİD - OPENELEC )
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2016, 15:09   #48
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,734
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,641 Times in 1,898 Posts
Varsayılan

Alıntı:
enigma98 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
yurtdışı alışverişimi yasaklandı hiç haberim yok geçicimi yoksa ?
gümrüklü vede elektronik cihaz olduğu için diye tahmin ediyorum
öbür türlü sitesinden alsan gümrükte el koyuyorlar astarı yüzünden pahalıya geliyor bir sürüde uğraşıyorsun aslında anlaşmalı vede ithalatçı firmalar getirmesi lazım saygılar
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2016, 15:16   #49
mach1
Forum Leader
 
mach1 kullanıcısının avatarı
 
Konum: İstanbul Avrupa
Mesaj: 56,128
Üye No: 1
Giriş: 31-10-2005

Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1

Kart Paylaşımı: CCcam-Newcamd
Thanks: 1,453
Thanked 8,744 Times in 6,021 Posts
Varsayılan

Geçici değil ordan alıp trye ürün getirilmesin başkaları tarafından diye yasaklandı.
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

WeTekPlay2 -Next Machina 3D 2000 HD Minix Vu+ Ultimo- WeTekPlay -WeTekCore4K Gigablue X1- Gigablue Quad Plus
Next 2000 HD Arnix FiberIptv-Arius-Hiremco Turbo

CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1b-30b vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz


http://www.mach1digital.com/mach1for...p?do=newpm&u=1
IPTV server desteği için forumda iptv bölümündeki arkadaşlara bakın bana pm atmayın

http://www.mach1digital.com/mach1for...ewpost&t=71472


WeTek Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php
WeTek E2 Depo
http://wetektr.com/WeTek/index.php?d=Enigma2


Next Yazılımları için
www.nextyazilim.com
www.nextservis.com

mach1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to mach1 For This Useful Post:
ozkaradag (05-04-2016), Ressamm (05-04-2016)
Eski 05-04-2016, 15:59   #50
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 3,734
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 2,041
Thanked 4,641 Times in 1,898 Posts
Varsayılan

image yazılımlarını akıllı telefona tiMOTE kursam çalıştırabilirmiyim Kumanda olarak)
wetekplay inki çalışıyor
Ressamm is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 00:49.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.