Alıntı:
mach1 tarafından gönderildi
Hdd ext3 ise görmez win7 direkt olarak çoklu aynı anda 3-4 kayıt için ext3 şart hddde yoksa diğer tür formatlı ise hdd 1 kanal kaydeder aynı usb bellek gibi
|
Yok NTFS format , win 7 home premiumtr yuklu notebook da görmedi , win 7 home pro yüklü masa üstü de görmedi.
Sonra bir bellek aldım fat 32 formatladım , kayıt yaptım çıkardım bilgisayara taktım gördü , aynı belleği NTFS formatladım kayıt yaptım bilgisayarların ikisi de görmedi.
Nippon'un da başına benzer bir olay gelmiş o biraz daha uğraşmayı sever netten arayıp Linux Reader diye bir program bulmuş kendisi kullandı , sonra bana önerdi ben de onu kullanarak pvr hdd si içindeki kayıtları bilgisayarın hdd sine kopyaladım. O program ile bakınca HDD nin içini görebildim. Ama hdd yi usb den takıp tıklayarak açmaya çalıştığımda diski biçimlendir uyarısı geliyordu başka bir işlem de yaptırmıyordu. İçerideki verileri kurtardım formatladım şimdi yeni farklı denemeler yapacağım.
Not : HDD yi sadece bilgisyarda formatlıyorum , cihazlara bağlı iken kayıt - okuma - backup alma - backup kullanma dışında başka hiç bir şey yapmıyorum. Yani cihaza bağlı iken üzerinden bir şey silme , klasör silme , taşıma vs yapmıyorum.