Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
Uydu Alıcısı: Vu+Uno 4K SE...Vu+Duo2...Gigablue Quard Plus...Xtrend ET 9*00...Atlanta HD Box...Next Cx Super Plus
Vu+Uno 4K SE mını tv
Arkadaşlar Vu+Uno 4K SE de cihazın üzerindeki lcd ekranda (mini tv ) izlemekte olduğum kanalın logosunu nasıl çıkartırım. Normal kanal listemde piconlar var ama ben mini tv de logo gözükmesini istiyorum. Plugin mi indirmem gerekiyor. Bu konuda yardımınızı rica ederim.
Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1
Kart Paylaşımı: CCcam-Oscam
LCD4Linux eklentisini kur ayarları için googleda lcd4linux ayarlama diye bak birçok video çıkar
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..
WeTekPlay1-2-Next Machina 3D- 2000 HD Minix-Fta Vu+ Ultimo-WeTekCore4K Gigablue X1-Gigablue Quad Plus -Arnix FiberIptv-Arius-Hiremco Turbo-Android 4K-Next 64
4metre-2m motor-Usals95cm-4x90cmsabit
CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-36d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1.9d-1batı-30 batı vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....
CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz
________________________________________________________________________________
Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..
WeTekPlay1-2-Next Machina 3D- 2000 HD Minix-Fta Vu+ Ultimo-WeTekCore4K Gigablue X1-Gigablue Quad Plus -Arnix FiberIptv-Arius-Hiremco Turbo-Android 4K-Next 64
CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-36d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1.9d-1batı-30 batı vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....
CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz
Uydu Alıcısı: Machina 3D Vu+ Duo2 WeTek-Play Gigablue Quad Plus/X1
Kart Paylaşımı: CCcam-Oscam
İyi seyirler..