Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek Enigma2 > Wetek E2 Images-Backups
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-04-2016, 20:54   #21
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 44
Mesaj: 566
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 853
Thanked 682 Times in 303 Posts
Varsayılan

Alıntı:
enigma98 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
kusura bakmayın evet free serveri denemeden söyledim yeşil ışık yanınca sorun yok zannettim oscam çalışmıyor...
Alıntı:
isson tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bende hem PB 5.3 hem OpenATV'de iptv çalışmıyor. oscam ler her ikisinde de sorunsuz.
Alıntı:
birali tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
anlayamadım gitti her ikisinde de oscamı çalıştıramadım...!!!!! Bilgi için teşekkürler isson dost...
Alıntı:
birali tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
WeTek forumda rsline nikli arkadaş openatv-5.3-wetekplay-20160416 yazılımı paylaşmış >>>>>https://mega.nz/#!vpIinTjQ!vwaqYw_L1...nIfEcjt4H-qJog Dikkat: Resmi sitesin de bu paylaşım yoktur

bunu da denedim oscamı kuramadım....


Saygılarımla...
Eski bir oscam dosyasını enigma98 arkadaşın bugünkü backup unda değiştirdim. Oscam çalışmaya başladı. Teşekürler

http://s8.dosya.tc/server2/0o08lr/oscam.rar.html
byagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
enigma1 (16-04-2016), ozkaradag (16-04-2016)
Eski 16-04-2016, 21:23   #22
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 44
Mesaj: 566
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 853
Thanked 682 Times in 303 Posts
Varsayılan

ATV 5.3 imajda wicard1.19 da çalışıyor yalnız enigma98 arkadaşın ( emeğine sağlık )verdiği bin dosyası atv imajın wetek versiyonu ile uyumsuz. Cortexa9hf versiyonu kullanmak gerekiyor. Aşağıdakini kullanın lütfen. Gerekli yolları etc altında wicard.emu içinde düzeltin yeterli.

http://s5.dosya.tc/server/l8g3qj/wicardd.rar.html
byagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
enigma98 (16-04-2016), ozkaradag (16-04-2016)
Eski 17-04-2016, 17:06   #23
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,274
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 844
Thanked 739 Times in 390 Posts
Varsayılan

atv 5.3 te arkadaşlar oscam çalışıyor serverinizi ftp programı ile etc/tuxbox/config/oscam.server içine yazıp ok deyiniz...
________________________________________________________________________________
WETEK PLAY 1 ( ANDROİD-OPENLEC-ENİGMA2 )
K2 PRO ( ANDROİD - OPENELEC )
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-04-2016, 23:38   #24
erol1234
WeTek Member
 
Yaş: 52
Mesaj: 31
Üye No: 131195
Giriş: 30-01-2016

Uydu Alıcısı: wetek play

Thanks: 1
Thanked 10 Times in 9 Posts
Varsayılan

enigma98 ben sorunu hallettim atv5.3 senin backup yükledim harika şu an bir sorun yok usb den busefer ota710 oldu ikincide yükledi teşk eyw .
erol1234 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to erol1234 For This Useful Post:
enigma98 (19-04-2016)
Eski 19-04-2016, 09:16   #25
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,274
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 844
Thanked 739 Times in 390 Posts
Varsayılan

Alıntı:
erol1234 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
enigma98 ben sorunu hallettim atv5.3 senin backup yükledim harika şu an bir sorun yok usb den busefer ota710 oldu ikincide yükledi teşk eyw .
İyi seyirler...
________________________________________________________________________________
WETEK PLAY 1 ( ANDROİD-OPENLEC-ENİGMA2 )
K2 PRO ( ANDROİD - OPENELEC )
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-04-2016, 09:48   #26
VELİ KULECİ
WeTek Member
 
Konum: BAYRAKLI
Yaş: 64
Mesaj: 168
Üye No: 40332
Giriş: 03-01-2007

Uydu Alıcısı: :WETEK PLAY

Kart Paylaşımı: yapıyorum
Thanks: 7
Thanked 14 Times in 12 Posts
Varsayılan

arkadaşlar yazdıklarınızı okumaktan hatip indirdim yalnız cıhzı enigma2 ye nasıl geçiriyosunuz ben anlamadım denemediğim şey kalmadı önce fabrika ayarlarına dn düm gerekli işlemleri yaptım sd kartı formater4 le sıfırladım wın32 diskamerle img yi yükledim sd yı cıhaza takıp ardından fişi takıyorum cıhaz androitte açılıyo biri bundan sonrasını anlatırsa ii olucak yoksa aleti satıcı firmaya geri yollayıp imaj yükletıcem enigma98 arkadaşımada özelden mesaj attım enıgma kumandasının pover düğmesıne uzunca bas geçer dedı ama oda olmuyo kendısıne burdan selamlarımıda iletırım benım bu sorunuma çözüm bulunursa ustalara şimdiden teşekkürlerimi iletirim.
VELİ KULECİ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-04-2016, 12:53   #27
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 44
Mesaj: 566
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 853
Thanked 682 Times in 303 Posts
Varsayılan

En son wetek yazılımında problem bazen çıkıyor. Wetek android menüsünden versiyon kontrolü yapın. Eğer 1.1.7 ise size tavsiyem 1.1.6 ya dönmeniz. Bu işlemin nasıl yapıldığını forumda ararsan bulursun.

http://wetektr.com/WeTek/WeTek/Andro...Wetekos116.zip
byagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-04-2016, 20:13   #28
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,274
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 844
Thanked 739 Times in 390 Posts
Varsayılan

Alıntı:
VELİ KULECİ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar yazdıklarınızı okumaktan hatip indirdim yalnız cıhzı enigma2 ye nasıl geçiriyosunuz ben anlamadım denemediğim şey kalmadı önce fabrika ayarlarına dn düm gerekli işlemleri yaptım sd kartı formater4 le sıfırladım wın32 diskamerle img yi yükledim sd yı cıhaza takıp ardından fişi takıyorum cıhaz androitte açılıyo biri bundan sonrasını anlatırsa ii olucak yoksa aleti satıcı firmaya geri yollayıp imaj yükletıcem enigma98 arkadaşımada özelden mesaj attım enıgma kumandasının pover düğmesıne uzunca bas geçer dedı ama oda olmuyo kendısıne burdan selamlarımıda iletırım benım bu sorunuma çözüm bulunursa ustalara şimdiden teşekkürlerimi iletirim.
üstadım bak devamlı konulara yazıyorum bende 1.1.6 kullanıyorum nedeni 1.1.7 de sorun olduğu için değil 1.1.7 ilk yüklediğimden beri sorun hiç yaşamadım ama 7 imaja da bacup hazırlayınca ilk açılışta arasıra androidde açılıyordu sadece onun için...
gelelim 1.1.6 ya nasıl döndüğüme ;
ilk önce fat32 formatlı usb belleğe 1.1.6 rom unu yükleyiniz
http://wetektr.com/WeTek/WeTek/Andro...Wetekos116.zip
sonra usb belleği cihaza takıyoruz ben cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm isterseniz sizde döndürün isteğe bağlıdır...
sonra güncelleye geliniz ve usb den 1.1.6 yı seçiniz ok deyin kendi kendine günceller ortasında cihazda android yazısı çıkar sonrada otomatik aç kapa yapar işte 1.1.6 olarak cihazı kullanabilirsiniz...
bu kadar basit inanın ilk denememde 1.1.6 ya dönüş yaptım...
________________________________________________________________________________
WETEK PLAY 1 ( ANDROİD-OPENLEC-ENİGMA2 )
K2 PRO ( ANDROİD - OPENELEC )
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-04-2016, 18:16   #29
enigma1
Banlanmış
 
Mesaj: 16,284
Üye No: 126415
Giriş: 16-04-2014

Uydu Alıcısı: U5PVRDeluxe-GBQuadPlus-WeTekPlay2-WeTekPlay

Thanks: 1,192
Thanked 3,413 Times in 1,951 Posts
Varsayılan


wetekplay/openatv-5.3-wetekplay-20160420

http://images.mynonpublic.com/openat...420_sdcard.zip
enigma1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to enigma1 For This Useful Post:
byagli (20-04-2016), ozkaradag (20-04-2016)
Eski 20-04-2016, 22:30   #30
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 44
Mesaj: 566
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 853
Thanked 682 Times in 303 Posts
Varsayılan

Alıntı:
birali tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

wetekplay/openatv-5.3-wetekplay-20160420

http://images.mynonpublic.com/openat...420_sdcard.zip
Bir önceki sürüme göre daha iyi gibi. Oscam ve wicard sorunsuz çalışıyor. Tspanel de hata vermiyor. Kodi de bugün verilen Mnigma eklentisi çalışmıyor. Kodi çıkışta cihazın fişini çekmek gerekiyor.
byagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to byagli For This Useful Post:
enigma1 (20-04-2016)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 03:50.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.