Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek Enigma2 > Wetek E2 Images-Backups
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 01-03-2016, 20:55   #11
huliki
WeTek Member
 
Mesaj: 129
Üye No: 130143
Giriş: 18-10-2015

Uydu Alıcısı: wetek

Thanks: 2
Thanked 25 Times in 21 Posts
Varsayılan

Eline saglik tesekkurler
huliki is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to huliki For This Useful Post:
enigma98 (01-03-2016)
Eski 02-03-2016, 13:28   #12
fault123
IpTv Member
 
Mesaj: 348
Üye No: 15652
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: Dreambox 900 HD, Wetek PLay, Atlanta G4, Atlanta HD Box

Thanks: 110
Thanked 48 Times in 37 Posts
Varsayılan

Eline sağlık, sayende her sistemde özenli düzenli imajlarımız oluyor. Eksik olma.
fault123 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to fault123 For This Useful Post:
enigma98 (02-03-2016)
Eski 02-03-2016, 15:57   #13
durakb
Sadık Üye
 
durakb kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 63
Mesaj: 677
Üye No: 49057
Giriş: 21-03-2007

Uydu Alıcısı: WETEK PLAY 2 & NEXT 2000 HD & NEXT 2000 FTA

Thanks: 385
Thanked 270 Times in 167 Posts
Varsayılan

Elinize sağlık sayenizde backup şenliği yaşıyoruz
İyiki varsınız arkadaşım Teşekkürler
________________________________________________________________________________
***** W E T E K P L A Y 2 *****
****** N E X T 2000 HD ******
****** N E X T 2000 FTA ******
durakb is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to durakb For This Useful Post:
enigma98 (02-03-2016)
Eski 02-03-2016, 17:53   #14
durakb
Sadık Üye
 
durakb kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 63
Mesaj: 677
Üye No: 49057
Giriş: 21-03-2007

Uydu Alıcısı: WETEK PLAY 2 & NEXT 2000 HD & NEXT 2000 FTA

Thanks: 385
Thanked 270 Times in 167 Posts
Varsayılan

Hocam ag yapılandırması kablosuz
baglantisi yaparken Sifre yazımın
Harf tuşları çalışmıyor sadece rakam yazıyor.
Ornegin 8 de t yazması gerek ama
Harf yerine rakam cıktı. Geri silme
çalışmıyor. Enigma2 kumandası nı kullanıyorum.
________________________________________________________________________________
***** W E T E K P L A Y 2 *****
****** N E X T 2000 HD ******
****** N E X T 2000 FTA ******
durakb is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to durakb For This Useful Post:
enigma98 (02-03-2016)
Eski 02-03-2016, 19:21   #15
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,274
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 844
Thanked 739 Times in 390 Posts
Varsayılan

Alıntı:
durakb tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hocam ag yapılandırması kablosuz
baglantisi yaparken Sifre yazımın
Harf tuşları çalışmıyor sadece rakam yazıyor.
Ornegin 8 de t yazması gerek ama
Harf yerine rakam cıktı. Geri silme
çalışmıyor. Enigma2 kumandası nı kullanıyorum.
Üstadım maalesef pli de e2 kumanda sağlıklı çalışmıyor çogu uygulama aynı.
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to enigma98 For This Useful Post:
durakb (02-03-2016)
Eski 02-03-2016, 19:35   #16
simplymessert
WeTek Member
 
Mesaj: 583
Üye No: 130223
Giriş: 26-10-2015


Thanks: 220
Thanked 132 Times in 88 Posts
Varsayılan

Alıntı:
durakb tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hocam ag yapılandırması kablosuz
baglantisi yaparken Sifre yazımın
Harf tuşları çalışmıyor sadece rakam yazıyor.
Ornegin 8 de t yazması gerek ama
Harf yerine rakam cıktı. Geri silme
çalışmıyor. Enigma2 kumandası nı kullanıyorum.
E2 kumandanin apps tuşuna bas ordaki klavyeden yazılıyor harfler
simplymessert is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to simplymessert For This Useful Post:
durakb (02-03-2016), enigma98 (02-03-2016)
Eski 04-03-2016, 01:26   #17
dcaliskan
WeTek Member
 
Yaş: 61
Mesaj: 31
Üye No: 7929
Giriş: 25-02-2006

Uydu Alıcısı: dm7000s,extrent 9000,wetek

Thanks: 4
Thanked 5 Times in 4 Posts
Varsayılan

eline sağlık üstat elerin dert görmesin usb ye bağladığımız hdd ki filimleri seyredebiliyormuyuz
dcaliskan is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to dcaliskan For This Useful Post:
enigma98 (04-03-2016)
Eski 04-03-2016, 09:56   #18
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,274
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 844
Thanked 739 Times in 390 Posts
Varsayılan

Alıntı:
dcaliskan tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
eline sağlık üstat elerin dert görmesin usb ye bağladığımız hdd ki filimleri seyredebiliyormuyuz
evet mount a gerek yok eklentiler medya oynatıcıdan izleyebilirsiniz open pli daha tam olarak yazılım yerine oturmadı 1-2 ay ı daha var...
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2016, 01:43   #19
dcaliskan
WeTek Member
 
Yaş: 61
Mesaj: 31
Üye No: 7929
Giriş: 25-02-2006

Uydu Alıcısı: dm7000s,extrent 9000,wetek

Thanks: 4
Thanked 5 Times in 4 Posts
Varsayılan

tesekürler filimleri açtı yanlız alt yazıları görmüyor
dcaliskan is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2016, 12:10   #20
enigma98
Informant
 
enigma98 kullanıcısının avatarı
 
Konum: istanbul
Yaş: 39
Mesaj: 1,274
Üye No: 5385
Giriş: 15-01-2006

Uydu Alıcısı: wetek play 1 - K1 plus

Thanks: 844
Thanked 739 Times in 390 Posts
Varsayılan

HDD den hç film seyretmedim kumandadan altyazı tuşuna basın olması lazım
ayrıca film ve altyazı adı aynı olacak ve srt uzantılı dosya olursa açar sıkıntı olmaz....
enigma98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 01:01.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.