Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K > Dikey Wetek Rehber / How To
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Eski 09-04-2017, 18:35   #1
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,345
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,482
Thanked 3,449 Times in 1,566 Posts
Varsayılan [Dikey WeTek LE] - TVHeadend'te Kayıt Klasörünü Nasıl Değiştiririz

Selamlar,



Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
adela (09-04-2017), byagli (09-04-2017), bülent56 (09-04-2017), crazyturk (15-04-2017), durakb (09-04-2017), voxi (09-04-2017)
Eski 09-04-2017, 19:55   #2
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 551
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 208
Thanked 45 Times in 39 Posts
Varsayılan

ustad bilgi için teşekkür ederim.
sizin TVHeadend Türkçe...
biz nasıl Türkçe yaparız..?(HTS Tvheadend 4.1.2415 ~ LibreELEC Tvh-addon v8.1.109)
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2017, 20:02   #3
durakb
WeTek Member
 
durakb kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 550
Üye No: 49057
Giriş: 21-03-2007

Uydu Alıcısı: WETEK PLAY 2

Thanks: 248
Thanked 170 Times in 108 Posts
Varsayılan

İnternet tarayıcı Chrome ile giriş yaparsanız
Çeviri seçeneği türkçe yapıyor. İlk açılış
Orijinal sonra türkçe oluyor. Ben cep telefonundan
Bağlantı yapıyorum. Menü türkçe oluyor.
Sevgiler....
________________________________________________________________________________
***** W E T E K P L A Y 2 *****
NEXT DİSEQC MOTOR 2600 D

Düzenleyen : durakb - Tarih : " 09-04-2017 " - Saat : 20:16
durakb is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to durakb For This Useful Post:
ozkaradag (09-04-2017), voxi (09-04-2017)
Eski 09-04-2017, 23:02   #4
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 42
Mesaj: 517
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 816
Thanked 567 Times in 268 Posts
Varsayılan

Alıntı:
durakb tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
İnternet tarayıcı Chrome ile giriş yaparsanız
Çeviri seçeneği türkçe yapıyor. İlk açılış
Orijinal sonra türkçe oluyor. Ben cep telefonundan
Bağlantı yapıyorum. Menü türkçe oluyor.
Sevgiler....
Eğer Raybuntu kripton7-turk sürümünde iseniz aşağıda verdiğim sürümü yükleyin. Türkçeleşmiş en son tvheadend sürümü.

http://build.mycvh.de/Tvh-LE8/4.1-25...2-4.1-2526.zip
byagli is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
adela (09-04-2017), birali (09-04-2017), durakb (09-04-2017), ozkaradag (09-04-2017)
Eski 10-04-2017, 00:00   #5
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 551
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 208
Thanked 45 Times in 39 Posts
Varsayılan

harici hdd içine nasıl kaydedebiliriz..
sonuçda cihazın hafızası yeterli değil.
________________________________________________________________________________
P9PLUS

Düzenleyen : adela - Tarih : " 10-04-2017 " - Saat : 00:33
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-04-2017, 12:59   #6
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 42
Mesaj: 517
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 816
Thanked 567 Times in 268 Posts
Varsayılan

Alıntı:
adela tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
harici hdd içine nasıl kaydedebiliriz..
sonuçda cihazın hafızası yeterli değil.
Abi @ozkaradag vermiş yolu değiştir yeter. FTP ile bağlandığında en üst klasörlerin olduğu bölüme çık. Orda var/media altında senin HDD var. Onun içine girip istediğin klasörü yol olarak göster.

Burada @ozkaradag yolu göstermiş




Buda benim HDD yolu. Ben bu yolu kayıt için gösterdiğimde çalışıyor ve kaydediyor.

byagli is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
adela (10-04-2017), bülent56 (10-04-2017), ozkaradag (10-04-2017)
Eski 10-04-2017, 13:05   #7
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 551
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 208
Thanked 45 Times in 39 Posts
Varsayılan

Alıntı:
byagli tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abi @ozkaradag vermiş yolu değiştir yeter. FTP ile bağlandığında en üst klasörlerin olduğu bölüme çık. Orda var/media altında senin HDD var. Onun içine girip istediğin klasörü yol olarak göster.

Burada @ozkaradag yolu göstermiş




Buda benim HDD yolu. Ben bu yolu kayıt için gösterdiğimde çalışıyor ve kaydediyor.

Teşekkürler...deneyeyim...

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-04-2017, 13:42   #8
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 551
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 208
Thanked 45 Times in 39 Posts
Varsayılan

Denedim..hdd gördü kaydetti.
sadece TV kanallarında kayıt özelliği çıkıyor.
Eklentilerdeki video larda yok.

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-04-2017, 16:04   #9
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,345
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,482
Thanked 3,449 Times in 1,566 Posts
Varsayılan

Exodus, SALTS, vs vs eklentilerin kendi ayarlarında yapacaksınız.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
adela (10-04-2017)
Eski 10-04-2017, 16:26   #10
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 551
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 208
Thanked 45 Times in 39 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Exodus, SALTS, vs vs eklentilerin kendi ayarlarında yapacaksınız.

Sevgiler...
Mesela xorion da bu ayarları bulamadim.

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 19:46.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.