Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K > Dikey Wetek Rehber / How To
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 23-12-2016, 15:23   #51
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 59
Mesaj: 1,872
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 880
Thanked 1,053 Times in 508 Posts
Varsayılan

Yanlış hatırlamıyorsam onun için bir script veya bilgi verdiler hatırlıyorum ama bulamadım.so dosyasıda olabilir.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 15:25   #52
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,485
Thanked 3,453 Times in 1,567 Posts
Varsayılan

İyi olur bulup da verirsen, kafa allak bullak oldu çünkü.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
crazyturk (23-12-2016), yergun_002 (27-12-2016)
Eski 23-12-2016, 15:35   #53
kralex
Section Moderator
 
Yaş: 30
Mesaj: 223
Üye No: 8838
Giriş: 09-03-2006


Thanks: 157
Thanked 351 Times in 128 Posts
Varsayılan

Alıntı:
crazyturk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yanlış hatırlamıyorsam onun için bir script veya bilgi verdiler hatırlıyorum ama bulamadım.so dosyasıda olabilir.
libusb-1.0.0 gerekiyordu enigma2 için bazı sürümlerde.

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sorunu buldum, script-run dosyası hatalı.

Klasörlerin yerlerini görmüyor ve dolayısıyla çalışıyormuş gibi görünüyor lakin bin (exe) dosyası arkaplanda çalışmıyor.

Telnetten bini çalıştırınca oldu.

Script dosyasını editleyebilirsem paylaşacağım.

Sevgiler...
hangi komutla açabildin usta?

Düzenleyen : kralex - Tarih : " 23-12-2016 " - Saat : 15:55
kralex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 15:57   #54
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,485
Thanked 3,453 Times in 1,567 Posts
Varsayılan

ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
kralex (23-12-2016)
Eski 23-12-2016, 16:04   #55
kralex
Section Moderator
 
Yaş: 30
Mesaj: 223
Üye No: 8838
Giriş: 09-03-2006


Thanks: 157
Thanked 351 Times in 128 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben de olmamıştı da aynı komut ondan sormuştum codesnake üzerinden deniyorsun sandım.
kralex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 16:08   #56
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,485
Thanked 3,453 Times in 1,567 Posts
Varsayılan

Onda da aynı olur sanırım, çalışır yani.

Çalıştığını Top komutuyla anlayabilirsin.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 16:26   #57
kralex
Section Moderator
 
Yaş: 30
Mesaj: 223
Üye No: 8838
Giriş: 09-03-2006


Thanks: 157
Thanked 351 Times in 128 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Onda da aynı olur sanırım, çalışır yani.

Çalıştığını Top komutuyla anlayabilirsin.

Sevgiler...
dosya o dizinde olduğu halde olmadı maalesef.

LibreELEC:~/.kodi/addons/service.mega-oscam/bin # mega-oscam
-sh: mega-oscam: not found


neyse sizin kullandığınız versiyonu deneriz artık gece.
kralex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 16:32   #58
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,485
Thanked 3,453 Times in 1,567 Posts
Varsayılan

Adı değişik olabilir diyeceğim ama bu sana hakaret olur, çok ilginç.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 16:38   #59
kralex
Section Moderator
 
Yaş: 30
Mesaj: 223
Üye No: 8838
Giriş: 09-03-2006


Thanks: 157
Thanked 351 Times in 128 Posts
Varsayılan

Yapı farklı galiba.

kralex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 16:41   #60
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,485
Thanked 3,453 Times in 1,567 Posts
Varsayılan

Aynen, acaba LE 8.010'da ne var ki? De çalışıyor.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 02:54.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.