Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K > Dikey Wetek Rehber / How To
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 23-12-2016, 01:24   #41
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 59
Mesaj: 1,869
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 879
Thanked 1,051 Times in 506 Posts
Varsayılan

WP2 de Oscam 279 tanberk çalışıyordu.LibreElec 7.0.9 da çalışmıyordu ama 8.0 larda çalışıyor.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to crazyturk For This Useful Post:
ozkaradag (23-12-2016)
Eski 23-12-2016, 01:38   #42
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,483
Thanked 3,449 Times in 1,566 Posts
Varsayılan

Öyleyse ben bir yerde hata yapıyordum.

Teşekkürler Crazyturk abi.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
crazyturk (23-12-2016), yergun_002 (23-12-2016)
Eski 23-12-2016, 02:30   #43
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,483
Thanked 3,449 Times in 1,566 Posts
Varsayılan

Mega-Oscam Codesnake buildte çalışıyor mu?

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 02:33   #44
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 59
Mesaj: 1,869
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 879
Thanked 1,051 Times in 506 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mega-Oscam Codesnake buildte çalışıyor mu?

Sevgiler...
Codesnakeyi yüklemedim ama raybuntuda çalışıyor.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to crazyturk For This Useful Post:
ozkaradag (23-12-2016), yergun_002 (23-12-2016)
Eski 23-12-2016, 13:55   #45
kralex
Section Moderator
 
Yaş: 30
Mesaj: 223
Üye No: 8838
Giriş: 09-03-2006


Thanks: 157
Thanked 351 Times in 128 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Öyleyse ben bir yerde hata yapıyordum.

Teşekkürler Crazyturk abi.

Sevgiler...
Codesnake'de çalıştıramadım.
kralex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to kralex For This Useful Post:
ozkaradag (23-12-2016)
Eski 23-12-2016, 14:04   #46
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,483
Thanked 3,449 Times in 1,566 Posts
Varsayılan

Oh be biri beni doğruladı, çok şükür.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 14:18   #47
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 59
Mesaj: 1,869
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 879
Thanked 1,051 Times in 506 Posts
Varsayılan

Bu akşam vakit bulursam Codesnake'de deneyeceğim.Kendi WP2 kurdum evde kullanıyorlar.Bir arkadaş da bugün işyerime WP2 yi getirdi bunu kur bana ver diye onula uğraşacağım birde WP1 sattım onu e2 ye göre düzenleyip vereceğim bunların arasında fırsat bulursam Codesnake'de oscamı deneyeceğim.Yeni WP2 yi sanırım güncelleme yaparken sıkıntı olmuş açılmıyormuş Wetek de kalıyormuş onunla işim biraz uzayacak gibi.İş yerinde de bakamıyorum.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 14:21   #48
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,483
Thanked 3,449 Times in 1,566 Posts
Varsayılan

Onun için Droid 2.0.1'i verdiler.

Kolay gelsin abi.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 14:22   #49
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 59
Mesaj: 1,869
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 879
Thanked 1,051 Times in 506 Posts
Varsayılan

Sağol teşekkür ederim.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2016, 14:47   #50
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,483
Thanked 3,449 Times in 1,566 Posts
Varsayılan

Sorunu buldum, script-run dosyası hatalı.

Klasörlerin yerlerini görmüyor ve dolayısıyla çalışıyormuş gibi görünüyor lakin bin (exe) dosyası arkaplanda çalışmıyor.

Telnetten bini çalıştırınca oldu.

Script dosyasını editleyebilirsem paylaşacağım.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
crazyturk (23-12-2016), kralex (23-12-2016)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 22:13.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.