Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K > Dikey Wetek Rehber / How To
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Eski 28-01-2017, 16:41   #1
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,485
Thanked 3,453 Times in 1,567 Posts
Varsayılan [Dikey WeTek LE] - Transmission (Torrent)'u Nasıl Kullanırız

Selamlar,

Bundan 6 yıl önce başka bir forumda Enigma2 için bunun rehberini yapmıştım, hayat bu ya JeOS için yine bana kısmet olacakmış.
Konu halâ duruyor mu bilmiyorum ama bakarsam burnum sızlar eminim, onca emek, onca vakit, onca paylaşım ve (inşallah) karşılığında bir dua etmişlerdir.


Öncelikle bu dosyayı FTP/Samba/USB/SDKart ile JeOS'a yükleyeceğiz.


Sistem > Eklentiler...


... > Zipten dosya yükleye gelip dosyamız neredeyse bulup...


...Tamam deyip kuruyoruz.


Eklentilerim > Hizmetler'e gidip Transmission'u bulup açıyoruz.


Eğer net yoğun oluyorsa yani sömürüyorsa Devre Dışı Bırak'ı tıklayıp gece Etkinleştir'irsiniz.
Yapılandır'a gidip bakalım.



Burada Web-Arayüzün portunu, hangi IP'lerden bağlanılacağını, şifre koyabileceğinizi belirtebiliyorsunuz.


Alt kısmında ise konumu belirliyoruz.
Ben USB-Disk'i gösterdim.
Her şeyi ayarlayıp Tamam diyoruz.



Web-Arayüzüne bağlanmak için http://cihazınipno:9091 yazıyoruz.
Görüyorsunuz bir dosya yükünü almış geliyor.



Çarkı tıkladığımızda indirme, yollama limitlerini belirleyebilirsiniz.


Alttaki simgeyi seçince ayarlar ekranı geliyor.
Burada değişik ve kullanışlı ayarlar mevcut.
Misal: Speed'te belli saatler arasında İndirme, Yükleme hızlarını sınırlandırabiliyoruz.


Ve artık üstteki klasörden Torrent dosyasını ya da Torrent linkini ekleyip indirmeye başlıyoruz.

Soru(n)larınız için yardımcı olacağım.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 7 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
crazyturk (28-01-2017), edne (28-01-2017), ismarasaid (28-01-2017), kralex (31-01-2017), memfe (28-01-2017), mydream (06-03-2017), simplymessert (06-02-2017)
Eski 28-01-2017, 17:22   #2
BARETTA 1
WeTek Member
 
BARETTA 1 kullanıcısının avatarı
 
Yaş: 45
Mesaj: 488
Üye No: 1030
Giriş: 13-11-2005

Uydu Alıcısı: DREAMBOX 900 UHD 4K*WeTekPlay 2 4K-

Kart Paylaşımı: OSCAM-İPTV
Thanks: 86
Thanked 87 Times in 65 Posts
Varsayılan

çok teşekkurler ustad.çok makbule geçtı.

sizden ıstegım olacak wetek play2 de harıcı usb dekı fılm muzık vıdeoları elecde nasıl menude gösterebılırız.
kıtaplığa nasıl ekleyebılırız.
çogu arkadaş ıçın faydalanabılecegı bır ıstek olacaktır.bu konuda görsel bılgılerınızı sunmanız beklerım.
________________________________________________________________________________
WETEK Play 2 4K
Android *ELEC *ENİGMA 2


b@rett@ port@l
BARETTA 1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to BARETTA 1 For This Useful Post:
ozkaradag (28-01-2017)
Eski 28-01-2017, 17:27   #3
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,485
Thanked 3,453 Times in 1,567 Posts
Varsayılan

Onu da listeye yazıyorum.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
BARETTA 1 (28-01-2017)
Eski 28-01-2017, 18:51   #4
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 42
Mesaj: 517
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 816
Thanked 567 Times in 268 Posts
Varsayılan

Ellerine sağlık tşk. ederiz. Bende tranmission başka bir şekide router üzerinden çalıştırıyorum yaklaşık 5 senedir. İlgililere tavsiye ederim tomato firmware.








Düzenleyen : byagli - Tarih : " 28-01-2017 " - Saat : 18:54
byagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to byagli For This Useful Post:
ozkaradag (28-01-2017)
Eski 28-01-2017, 19:06   #5
Sami Ertaga
Deneyimli Üye
 
Sami Ertaga kullanıcısının avatarı
 
Konum: GAZİANTEP
Mesaj: 1,740
Üye No: 132051
Giriş: 26-04-2016

Uydu Alıcısı: Dreambox 8000 HD PVR

Thanks: 110
Thanked 179 Times in 148 Posts
Varsayılan

Pek bir şey anlamasam da emeğe teşekkürler. Belki bir gün lazım olur.
________________________________________________________________________________
Mega 180 cm hareketli parabol çanak anten, Beyaz Sharp LNB. (30 batı - 105 doğu)
DM 8000 HD PVR, Open ATV 6.1
Sami Ertaga is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to Sami Ertaga For This Useful Post:
ozkaradag (28-01-2017)
Eski 31-01-2017, 03:16   #6
kralex
Section Moderator
 
Yaş: 30
Mesaj: 223
Üye No: 8838
Giriş: 09-03-2006


Thanks: 157
Thanked 351 Times in 128 Posts
Varsayılan

Eline sağlık hatırlıyorum. Ben de pyload konusunu açmıştım aynı dönem aynı kategoriye. Hey gidi günler

Düzenleyen : kralex - Tarih : " 31-01-2017 " - Saat : 03:37
kralex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to kralex For This Useful Post:
ozkaradag (31-01-2017)
Eski 06-03-2017, 12:04   #7
simplymessert
WeTek Member
 
Mesaj: 566
Üye No: 130223
Giriş: 26-10-2015


Thanks: 215
Thanked 123 Times in 84 Posts
Varsayılan

Özkaradağ usta. Bende transmission 8.1.8 çalışmıyor. Le 8.0 official kullanıyorum wp2 cihazımda. Quasar kurulu şuan ama çoklu torrent dosyalarında sorun yaşayorum bir el atarmısın bu işe.
simplymessert is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-03-2017, 12:36   #8
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 40
Mesaj: 3,346
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 4,485
Thanked 3,453 Times in 1,567 Posts
Varsayılan

Aarch64 olansa bunu dene http://wetektr.com/WeTek/index.php?d....8_aarch64.zip .

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
simplymessert (06-03-2017)
Eski 08-03-2017, 17:56   #9
kralex
Section Moderator
 
Yaş: 30
Mesaj: 223
Üye No: 8838
Giriş: 09-03-2006


Thanks: 157
Thanked 351 Times in 128 Posts
Varsayılan

İlk açılışta Transmission USB HDD'den önce açıldığı için indirilen veriler bulunamıyor ve doğal olarak sırada bekleyen torrentlerin hepsi;

"Error: No data found! Ensure your drives are connected or use "Set Location". To re-download, remove the torrent and re-add it"

Hatası veriyor. Her defansında tüm torrentleri baştan başlat butonuna basmak zorunda kalıyordum ki dedim "Sleep komutu ne güne duruyor?"

/storage/.kodi/addons/service.transmission/bin/transmission.start dosyasını açtım #!/bin/sh satırının hemen altına sleep 5 yazdım kaydettim ve açılışı 5 saniye öteledim bu sırada harici hdd mount oldu ve torrentler kaldığı yerden devam ediyor artık.

Belki ihtiyacınız olur diye belirteyim dedim
kralex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to kralex For This Useful Post:
byagli (08-03-2017), ozkaradag (08-03-2017)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 02:53.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.