Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play /OpenElecBox > WeTek ELEC > Wetek Libreelec
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-02-2017, 22:56   #131
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 44
Mesaj: 566
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 853
Thanked 682 Times in 303 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hımm, onu araştıracağım. Sizler de bir şey bulursanız paylaşırsınız artık.

Sevgiler...

Bir dakika bu dediğin Proksi olmasın?
Benimde aklıma geldi. Vekil sunucu (proksi ) ile ilgili denemelerimiz oldu. Ama admin olmadığı için proxy serveri ve portu bilmiyor ve bulamıyor adela abim. Bunlar olmayınca yapacak bişey yok benim görüşüm. Aslında yanında bilgisayarı olsa bunlar bulunabilirdi ama oda yok.

Düzenleyen : byagli - Tarih : " 10-02-2017 " - Saat : 22:59
byagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
adela (10-02-2017), ozkaradag (10-02-2017)
Eski 10-02-2017, 23:01   #132
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
byagli tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Benimde aklıma geldi. Vekil sunucu (proksi ) ile ilgili denemelerimiz oldu. Ama admin olmadığı için proxy serveri ve portu bilmiyor ve bulamıyor adela abim. Bunlar olmayınca yapacak bişey yok benim görüşüm. Aslında yanında bilgisayarı olsa bunlar bulunabilirdi ama oda yok.
Pc ayarlayabilirim...

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2017, 23:19   #133
byagli
Section Moderator
 
Konum: izmir
Yaş: 44
Mesaj: 566
Üye No: 42744
Giriş: 25-01-2007

Uydu Alıcısı: WP2 , KI PRO

Thanks: 853
Thanked 682 Times in 303 Posts
Varsayılan

Alıntı:
adela tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Pc ayarlayabilirim...

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.whatismyproxy.com/

buradan bakabiliriz eğer proksi varsa tabii.
byagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to byagli For This Useful Post:
adela (10-02-2017), ozkaradag (10-02-2017)
Eski 10-02-2017, 23:35   #134
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
byagli tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
http://www.whatismyproxy.com/

buradan bakabiliriz eğer proksi varsa tabii.
Alanyadayım ama..verdiğiniz linke göre konya gösteriyor.
Oradaki hangi bilgi bize lazim.

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2017, 18:46   #135
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Karadag ustad.
Sitede internet Hotspot olarak kullanilyormus.
Bilgisayarcı;Wetekde nete girilecek sayfa lazim diyor.sifre girilebilmek icinmis.
Anlatabildimmi bilmiyorum...
İyi pazarlar.

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2017, 21:04   #136
ozkaradag
Co-Administrator
 
ozkaradag kullanıcısının avatarı
 
Konum: Kayseri
Yaş: 42
Mesaj: 3,812
Üye No: 129108
Giriş: 12-04-2015

Uydu Alıcısı: WeTek-Play 2

Thanks: 6,811
Thanked 4,301 Times in 1,935 Posts
Varsayılan

Bilgi için teşekkürler, konuyu araştıracağım.

Sevgiler...
ozkaradag is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
adela (05-03-2017)
Eski 05-03-2017, 21:43   #137
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
ozkaradag tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bilgi için teşekkürler, konuyu araştıracağım.

Sevgiler...
Değerli bilgilerinizi bekliyorum ustad.

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2017, 22:07   #138
wetekmember
WeTek Member
 
Mesaj: 74
Üye No: 134055
Giriş: 26-12-2016

Uydu Alıcısı: wetekplay2-wetekplay1

Thanks: 0
Thanked 86 Times in 41 Posts
Varsayılan

Alıntı:
adela tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Değerli bilgilerinizi bekliyorum ustad.

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba benim wetek ağında da işyeri icin hotspot var ve wetek hotspot a giriş yapamaz.

Bunun icin hotspot üzerinde wetek mac adresini tanımladım ve giriş yapmaya gerek duymadan internete ve yerel ağa erişebiliyor.

Site yönetimine gerekirse benim bu yazımı okutunuz. Cihazınızın mac adresinin hotspota eklenmesini sağlamalısınız. Bunu yapacak kişide siteye hotspot yazılımını kuran kişi yada firmadır.
wetekmember is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to wetekmember For This Useful Post:
adela (05-03-2017), ozkaradag (05-03-2017)
Eski 05-03-2017, 22:08   #139
crazyturk
Section Moderator
 
crazyturk kullanıcısının avatarı
 
Konum: Ankara
Yaş: 61
Mesaj: 2,194
Üye No: 153
Giriş: 01-11-2005

Uydu Alıcısı: WetekPlayer2 4K,Azbox HD Premium,Next Minix HD

Thanks: 1,364
Thanked 1,910 Times in 791 Posts
Varsayılan

sevgili adela biraz konuyu başa doğru inceledim anladığım kadarı ile merkezi bir yerden dağıtım yapan internet kullanıyorsunuz.Bunuda sadece wetekde kullanıyorsunuz böyle olunca size şifre vermişler ama aynı zamanda sizi mac adresli olarak tanıtmışlardır.Sadece şifreyle verseydiler her cihazınızla girebilirdiniz mac tanımlı olduğu için hangi cihazın mac adresi tanımlıysa onunla girersiniz.İnternet ağınızda modemdem diğer yerlere büyük ihtimalle ağ genişletici repeatter ile dağıtmışlardır hal böyle olunca bazen sizin yayın aldığınız ağ genişletici repeater size geçit vermeyebilir.Böyle aksaklıklar zaman zaman oluyor bunu önlemek içinde ya repeaterların modemle haberleşmesi mac tanımlı olmayacak yada sizin mac adresinizi repeatera tanıtmak gerekebilir.Aslında konuyu tam öğrenseniz daha çok yardımcı olabiliriz.Hatta size önerim bir repeater veya access point modem le bu işi daha rahat çözebilirsiniz.Repeater veya access point modem kullanırsanız ev veya oda neyse orada bulunan tüm cihazlarda hem kablolu hemde wireless kullanabilirsiniz. Tabi site yönetimi buna izin verirse ama vermeleride lazım.
________________________________________________________________________________
WETEKPLAYER 2,AZBOX Premium HD,-120 cm Ofset çanak-İNVERTO 0.2 LNB-USALS Motor
crazyturk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to crazyturk For This Useful Post:
adela (05-03-2017), ozkaradag (05-03-2017)
Eski 05-03-2017, 22:58   #140
adela
Sadık Üye
 
adela kullanıcısının avatarı
 
Konum: Denizli
Mesaj: 560
Üye No: 845
Giriş: 10-11-2005


Thanks: 213
Thanked 52 Times in 44 Posts
Varsayılan

Alıntı:
wetekmember tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Merhaba benim wetek ağında da işyeri icin hotspot var ve wetek hotspot a giriş yapamaz.

Bunun icin hotspot üzerinde wetek mac adresini tanımladım ve giriş yapmaya gerek duymadan internete ve yerel ağa erişebiliyor.

Site yönetimine gerekirse benim bu yazımı okutunuz. Cihazınızın mac adresinin hotspota eklenmesini sağlamalısınız. Bunu yapacak kişide siteye hotspot yazılımını kuran kişi yada firmadır.
Değerli bilgiler icin tesekkur ederim.
Bugün bilgisayarci mac adresini tanımladı.suan acik ama(dagitici reboot ederse internet kopar)dedi.
Bilgisarcinin yaptigi islemi biz nasil yapariz(mac adreseni tanitma isini)

VIE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
________________________________________________________________________________
P9PLUS
adela is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 21:36.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.