Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Turksat 42ºE (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=117)
-   -   Turksat Uydularında Yayın Problemleri ve Çözüm Önerileri (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=50421)

Tasarım 20-05-2009 16:49

Turksat Uydularında Yayın Problemleri ve Çözüm Önerileri
 
Turksat Uydularında Yayın Problemleri ve Çözüm Önerileri

KİNGMANİSO 28-05-2009 20:23

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Türksat uydusunda sık sık yaşadığım bi sorunum var ve bunu beni deli etmek üzere zaman zaman sinyal ve kalite oranı %10 civarına iniyor vede yayın alınamıyor neden olabilir acaba cihaz next 2000 cıs süper plus şuan da yayın yok yardımcı olabilirsen sevinirim teşekkürler ...

jilet6 28-05-2009 21:35

Arkadasim canak tam ayarda dehildir ona bi bak.
Genelde giden gelen yayinlar olursa kablo bir yerinde tam olarak temas etmiyor demektir.
saygilar

astel 02-06-2009 12:45

su tv ses sorunu nasıl çözebiliriz cihaz next 2005

sharkattrak 23-06-2009 23:43

yayın hk.
 
merhaba

dün akşam televizyon seyrettim ve tv yi kapadım bugün akşam ewe geldigimde yerli televizyonlarda sinyal kalitesinin düştügünü ve börüntüde bozulmalar var ama bunlar her kanalda degil belli kanallarda oluyor konu ile ilgili olarak yardımlarınızı rica ederim .

cihazım next 2000 cıs plus usbli

Tasarım 24-06-2009 00:10

Alıntı:

sharkattrak tarafından gönderildi (Mesaj 414989)
merhaba

dün akşam televizyon seyrettim ve tv yi kapadım bugün akşam ewe geldigimde yerli televizyonlarda sinyal kalitesinin düştügünü ve börüntüde bozulmalar var ama bunlar her kanalda degil belli kanallarda oluyor konu ile ilgili olarak yardımlarınızı rica ederim .

cihazım next 2000 cıs plus usbli

Birkaç kanal ismi yazarsanız, sorununuz hakkında ona göre yorum yapabiliriz.

sharkattrak 24-06-2009 00:25

Alıntı:

Tasarım tarafından gönderildi (Mesaj 414990)
Birkaç kanal ismi yazarsanız, sorununuz hakkında ona göre yorum yapabiliriz.

kanal d ,atv, star, show, vb. kanallardı başta şimdi cıktım anten kablolarını kontrol ettim sıkıştırdır şimdide trt kanalları da gitti sadece kanal 1 samanyolu ve birkac kanal gösteriyor dahada kötü oldu yeni yazılımıda yükledim ama neden oldu anlamadım

denizci56 24-06-2009 01:41

Anten kablosunu kontrol edin bugün benim başıma geldi aynı sorun,kabloyu kaliteli kablo F konnektörleri değiştirdim sorun çözümlendi.Uydu alıcısı next 200cx super plus ve disegc motordu.Kolay gelsin saygılar.

salihgemici 28-06-2009 02:00

Arkadaşlar cihazım regal dvb 3000 fta
cihazda aşağıdaki kanallar çıkmıyor. LNB ve çanak ayarında her şeyi denedim ama bunlardan sinyal alamadım.Diğer kanallar mevcut.Cihaz ayarları 9750/10060
Yardım edeceklere şimdiden teşeşşküürler.


12601 H 04400 3/4 (TÜ3A/Tp:14/BATI) *Kanal A
12607 H 02950 5/6 (TÜ3A/Tp:14/BATI) *Olay TV
12609 V 03700 5/6 (TÜ3A/Tp:02/BATI) *Imedi TV
12620 V 02400 5/6 (TÜ3A/Tp:02/BATI) *Yeni Asir TV
12632 V 02222 5/6 (TÜ3A/Tp:02/BATI) *MPL
12640 V 02400 7/8 (TÜ3A/Tp:02/BATI) *Ege TV
12650 H 04250 5/6 (TÜ3A/Tp:14/BATI) *Sky Türk
12653 V 04444 5/6 (TÜ3A/Tp:02/BATI) *TV Net

pumas_85 28-06-2009 12:38

Arkadşlar benim sorunum cihazımın bazı kalalları bulmanası ne yaptıysaysam bulmuyor frekaslari giriyorum sinyal yok diyor Allah rizasi için yardım edin.


Saat 01:11.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved