Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Next Machina 3D (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=440)
-   -   Machina 3D de Motor Ayarları Nasıl Yapılır? (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=62139)

buhranettin 10-01-2013 18:07

Machina 3D de Motor Ayarları Nasıl Yapılır?
 
hocam saygılarımı sunarım, bu cihazda motor ayarlarını nasıl yapabiliriz?

sampiyon 10-01-2013 18:39

Alıntı:

buhranettin tarafından gönderildi (Mesaj 495067)
hocam saygılarımı sunarım, bu cihazda motor ayarlarını nasıl yapabiliriz?

1 ilk önce buraya kuman dadan ok yap

http://a1301.hizliresim.com/15/b/hucfx.jpg


2.sora bu pencereden resimde yok yazan yere kumandadan ok yap

http://a1301.hizliresim.com/15/b/hucgm.jpg


3.tekrar yeni açılan yerdeki yok yere kumandadan ok yap

http://a1301.hizliresim.com/15/b/hucj2.jpg



4.son olarakda bu pencereden istedigin seçenegi seç


http://a1301.hizliresim.com/15/b/huckd.jpg

buhranettin 11-01-2013 10:06

teşekkür ederim arkadaşım, çok yardımcı oldun, baştan zor gibi olsada, kolaymış..
selamlar...

silistreli 25-01-2013 18:12

Hareketli ve sabit çanak ayarı.
 
Yeni aldığım Machina 3D cihazı için hareketli(usals) ve sabit çanak aynı anda ayarını yapabilen varmı?Next 18500+ ikinci makinem ve o çok güzel bu işi yapıyor.18500+'da hareketlileri usals sabitleride 2-3-4 gibi tanımlayınca sorunsuz çalıştırabiliyorum.

bomm 25-01-2013 23:54

Ben çalıştırdım arkadaşım tuner 1: sabit canaklarını örnek türksat siwiç 1 hortbird 2 yaptıkdan sonra uyduları tarat tuner 2 hareketlide kullanacagın uyduları tarat uydu seçimini kumandanın altında T1/T2 tuşu var ordan deyiştirebilirsin

echinox 26-01-2013 00:44

Alıntı:

silistreli tarafından gönderildi (Mesaj 496761)
Yeni aldığım Machina 3D cihazı için hareketli(usals) ve sabit çanak aynı anda ayarını yapabilen varmı?Next 18500+ ikinci makinem ve o çok güzel bu işi yapıyor.18500+'da hareketlileri usals sabitleride 2-3-4 gibi tanımlayınca sorunsuz çalıştırabiliyorum.

http://mach1digital.com/mach1forum/s...=62035&page=33 359 mesaj video var

silistreli 28-01-2013 14:53

Sevgili Şampiyon'un yaptığı ve sunduğu bu ayar sadece tek motorlu çanağın usals
olarak kullanılması durumudur.Sabit çanak ve motorlu kurulumunu yapabilen varsa paylaşımını beklerim.Ben yapamadım belkide makinede böyle bir ayar yok.Ama Next 18500+ makinem bunu çok kolay yapıyor.

mach1 28-01-2013 18:49

Digiuma mesaj at ondaki sistem senle aynı :)

yasargullu 28-01-2013 23:35

Slm hayırlı akşamlar bende 1,5 metre çanak ve kollu motor var bunu nasıl hassas ayarla ayar yapabilirim ve hangi uydular ile hassas ayar yapa bilirim, yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Tasarım 28-01-2013 23:40

Alıntı:

yasargullu tarafından gönderildi (Mesaj 497059)
Slm hayırlı akşamlar bende 1,5 metre çanak ve kollu motor var bunu nasıl hassas ayarla ayar yapabilirim ve hangi uydular ile hassas ayar yapa bilirim, yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Anteninizi doğru bir şekilde ayarlayabilmeniz için aşağıdaki linke gözatın. Tüm bilgiler ayrıntılarıyla verilmiş.

http://www.mach1digital.com/mach1for...play.php?f=110


Saat 04:54.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved