Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Next Machina 3D (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=440)
-   -   Machina 3D de Weather Forecast Nasıl Çalışır (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=61885)

mach1 10-12-2012 02:08

Machina 3D de Weather Forecast Nasıl Çalışır
 
Menuden MEDYA ya gelin Weather Forecast i seçin Search City kırmızı tuşa basıp açılan sanal klavyeden istediğiniz şehri yazın ve kırmızı ile kaydedip çıkın o şehrin havadurumu ekranınıza gelir yeşil tuşa ile favoriye alın o ilk aradığınız şehri tekrar başka şehirleri arayıp hepsini favoriye eklerseniz bir daha aramak zorunda kalmazsınız


http://img185.imagevenue.com/loc45/t...2_122_45lo.JPG http://img7.imagevenue.com/loc376/th..._122_376lo.JPG http://img168.imagevenue.com/loc676/..._122_676lo.JPG
http://img291.imagevenue.com/loc489/..._122_489lo.JPG http://img170.imagevenue.com/loc80/t...6_122_80lo.JPG

uydu3405 15-12-2012 22:18

aslında isteyen kullanıcı hava durumu sembolünü tv izlerken ekrana yansıtabilmeli tıpkı cep tel lerdeki gibi

ugurakyuz123 20-12-2012 13:40

Alıntı:

uydu3405 tarafından gönderildi (Mesaj 491675)
aslında isteyen kullanıcı hava durumu sembolünü tv izlerken ekrana yansıtabilmeli tıpkı cep tel lerdeki gibi

aynen katılıyorum...

m1ali 29-12-2012 10:05

kısa yol tuşu ile anaında gösterebilir.

Karbon 29-12-2012 12:18

Cihazın istediğiniz bir uygulamasını M+ kısa yol menüsüne gönderme imkanınız mevcut,mesale M+ bölümünde hava durumu olmasını istiyorsunuz diyelim Menü - Medya - Hava durumu üzerine gelin ve burada ikem M+ tuşuna basın Hava durumu yazısının iki tarafında da kırmızı noktalar çıktığında kısa yok tuşuna aktarmış olursunuz.

mach1 29-12-2012 12:22

Alıntı:

m1ali tarafından gönderildi (Mesaj 493151)
kısa yol tuşu ile anaında gösterebilir.


http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=61890

skol72 18-09-2015 14:26

Machina medya portalına girdiğimde beyaz ekran kalıyor açılan birşey yok sebebi ne olabilir acaba ?

dijitalci 21-09-2015 19:55

Alıntı:

skol72 tarafından gönderildi (Mesaj 527790)
Machina medya portalına girdiğimde beyaz ekran kalıyor açılan birşey yok sebebi ne olabilir acaba ?

Şimdilik durum bendede aynı sanırım SUNUCU kaynaklı bir durum olsa gerek...


Saat 05:15.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved