Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Next YE-2000 Dobratech HD (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Next YE-2000 DOBRATECH USB ile Kanal yedeği almak (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=53499)

nextturkey 17-02-2010 16:01

Next YE-2000 DOBRATECH USB ile Kanal yedeği almak
 
USB Belleğiniz ile kanal dosyanızın yedeğini kolayca alabilirsiniz.

- USB belleğinizi cihazınıza takın.

- Menü > Dosya Seçici bölümüne girin.
http://img692.imageshack.us/img692/1828/97119303.jpg

(Kumandanızın sağ alttaki kısayol tuşu ile de ulaşabilirsiniz.)
http://img716.imageshack.us/img716/3254/kumi.jpg

- Eğer birden fazla kaynak kullanıyorsanız Kumandadan i tuşuna basarak istediğiniz kaynağı seçin.
http://img716.imageshack.us/img716/1500/50496195.jpg

- Kanallarınızın yedeğini almak için kumandanızdan AV+ tuşuna basın.
http://img708.imageshack.us/img708/4517/49700660.jpg

- Kanal yedekleriniz alınıyor.
http://img193.imageshack.us/img193/5262/53480017.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/2894/72883893.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/751/86959803.jpg

- Cihazınızı kumandadan kapatarak USB belleğinizi çıkartın, kanal yedekleriniz başarıyla alınmıştır.

digium üstad'tan alıntıdır

bilalo 18-02-2010 14:30

Özeliklerine bakılırsa su an inceliyorum iyi gidiyor sade cc cam stabil olmadığın anladım buda zamanla olur galiba başarılar diyelim

ledevil 18-02-2010 20:24

Problemim sunlar :

1- Ya DOBRATECH usbstick seciyor zira ne 8 ne de 16 gig lik sticklerimin icini okumadi...

2- Ya dosyanin uzantisi 2000hd teki gibi *.*** olmayacak.

3- Ya da benim yeni cihazdaki USB portlar arizali

2000HD deki gibi menu de USB sekmesi yok ; ama file explorer da USB stickleri gormedi...Ama yazilim guncellemeyi USB uzerinden ( acilista asagi/yukari tusuna basarak boot modunda ) guncelledi....

deliboran 19-02-2010 23:11

nextturkey kardeş listeyi usb ye kayıt edemiyorum.sence sebeb ne olabilir.yayını kayıt yapıyor.ve izleyebiliyorum.yazılım atıgınızda fabrika ayarına aldınızmı ben almamıştım.ondan olabilirmi.birde usb ye aldıgın kanal listelerini tekrar cihaza nasıl yüklüyorsun.teşekkürler.

kapkara 07-03-2010 21:22

USB görünmüyor,yukarıda arkadaşlarda yazmış bir açıklama gelmemiş,ne gibi bir USB kullanılacak veya olay nedir anlamadım?Kanal listesini USB ye alamadım bir alabilsem bu seferde nasıl yükleniri soracağım ama

kapkara 07-03-2010 21:32

2GB lik Kingston u tanımadı ama 4GB lik Kingston u tanıdı S2P60 diye bir klasör açtı doğrumudur,bu dosyayı geri atmaya kalkarsak yöntem nedir

Mrdp 08-03-2010 10:10

Flash disklerinizi Fat32 formatter ile formatlayınız. Fat 32 formatter ile formatlayamıyorsanız google da WinSetupFromUSB_0-2-1 bu dosyayı aratıp bulun ve onla formatlayın sonra görecektir..

alemkes 10-03-2010 23:38

güzel olmuş eline sağlık


Saat 10:32.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved