Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Next Machina 3D (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=440)
-   -   Machina 3D de Wireless Kablosuz Bağlantı Nasıl Yapılır (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=61964)

mach1 19-12-2012 18:53

Machina 3D de Wireless Kablosuz Bağlantı Nasıl Yapılır
 
Kablosuz wifi aparatı takıyoruz cihaz arkadan powerden kapalıyken takmak gerekebilir bazen açıkkan tanımayabilir wifi aparatı cihaz menude Wifi aparatı takıldı diye yazar uyumlu bi modelse Menu KURULUM İnternet ayarlarına giriyoruz Kaynaktan sol tuşla Wireless ı seçiyoruz tarıyor ve kablosuz bağlantıları buluyor Wifi Kaynak Listesi satırında bulduğu wifileri altalta diziyor ordan birini seçiyoruz ve Şifreli ise şifre satırında ok ye basıp açılan sanal klavyeden şifresini yazıyoruz kaydet deyip çıkıyoruz ve kırmızı tuşa basıp kaydet diyoruz uygulanıyor mesajı çıkıyor bekliyoruz eğer şifre yanlış veya wifi uyumsuz ise hata yazar uyumlu ise onaylandı yazar ve nete bağlandınız demektir..


http://img273.imagevenue.com/loc356/..._122_356lo.JPG http://img43.imagevenue.com/loc108/t..._122_108lo.JPG http://img46.imagevenue.com/loc383/t..._122_383lo.JPG
http://img11.imagevenue.com/loc584/t..._122_584lo.JPG http://img203.imagevenue.com/loc225/..._122_225lo.JPG http://img158.imagevenue.com/loc23/t...9_122_23lo.JPG
http://img162.imagevenue.com/loc66/t...0_122_66lo.JPG http://img239.imagevenue.com/loc16/t...2_122_16lo.JPG

m1ali 28-12-2012 23:36

wifiden her çıktığımda kabloluya geçiyor digium önerdiği airties aldım. wifi görüyor şifreyi giriyorum kaydet yapıyorum cihaz açılıp kapanıyor. ama yine kabloluya dönüyor

mach1 28-12-2012 23:46

Kabloyu sök arkadan.

m1ali 28-12-2012 23:57

hangi kabloyu hocam takılı kablo yok ki cihazı arkadan kapattım açtım. fişini çektim olmadı.

serdar17 08-03-2013 16:16

nextin kendi wi-fi aparatı var onu kullanın o iyidir diğeri ise ilginç her on off da kabloluya geçmemesi için yazılımda düzeltme yapılmalı ozaman.

hakan77 08-07-2016 18:36

next wifiyle internet baglantısın da hep hata veriyor.hata nedir acaba modem dem kaynaklanabilir mi yuzde 83 çekim var.

mach1 08-07-2016 20:51

Nextin ralink wifisi ile sorun olmaması lazım başka bir hata vardır.

hakan77 08-07-2016 23:46

lebtopta wifi çalışıyor.machınada baglanıyor hata mesajı veriyor.modem zyxel-vxup

eren2121 09-07-2016 01:29

İnternet ayarlarından gir epg tuşuna basıp
Bağlantı ayarlarını sifirlayip tekrar dene
Eğer öyledé bağlanmasa
WiFi ayarlarından gorunulugunu
Açık yap öyle dene demek istediğim
Modeminde şifre olmasın saygilar

ugursan50 19-12-2016 15:31

ustam android telefondan wifi paylasimi yapiyorum teldeki wifi ilede machina 3 d nete baglama sansimiz varmi varsa hangi adimlari izlememiz gerek elimde tp link 727 n var uyumlu ama su an icin sadece cebimdeki internetle paylasim yapabilir.Tekrardan ilginize tessekurler... )) TP LİNK 727 N CİHAZİM GORUYOR sifremide giriyorum ama hata diyor hep neden acaba ((( ustalar bir el atarsa cepten machina 3 d baglanan varmi arkadaslar???:aaa:


Saat 19:08.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved