Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Next Machina 3D (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=440)
-   -   Machina 3D Eski Yazılımlar Arşiv (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=62262)

Supneli 24-01-2013 00:29

Alıntı:

mach1 tarafından gönderildi (Mesaj 496324)
Şu an tarat 00.30dan sonra başlıyor video pidler geldi sorun yok tv ye ekliyor kanalları adultlarıda yani



Adult diye etiketlemiyeydin iyiydi ama neyse olan oldu artık :D . Nippon ile konuşup öyle çözmüştüm olayı.

Cihazın en önemli artılarından biri süper hızlı başlıyor kayıt yapmaya. 19500 neydi öyle kayıt düğmesine basıyorduk neredeyse filmin ortasını buluyordau kayda başlaması.

Kayıt ile ilgili yaşadığım başka bir sorun var son ir deneme yapacağım sonuç alamamış isem burada uzun uzun yazarım olayı. ( 19500 de pvr için kullandığım harici hdd yi bilgisayar görmüyor ama 19500 içini görüyor okuyor ve yazıyordu. Aynı şekilde Machina 3D de tanıyor , içini görüyor okuyor , kayıt yapıyor. Ama Win 7 ile hiçbir şey görülmüyor. Neyse son birkaç işlem daha deneyeceğim sorun aynen devam ediyorsa ayrıntıları ile yazarım. )

mach1 24-01-2013 00:39

Hdd ext3 ise görmez win7 direkt olarak çoklu aynı anda 3-4 kayıt için ext3 şart hddde yoksa diğer tür formatlı ise hdd 1 kanal kaydeder aynı usb bellek gibi

Supneli 24-01-2013 00:48

Alıntı:

mach1 tarafından gönderildi (Mesaj 496560)
Hdd ext3 ise görmez win7 direkt olarak çoklu aynı anda 3-4 kayıt için ext3 şart hddde yoksa diğer tür formatlı ise hdd 1 kanal kaydeder aynı usb bellek gibi

Yok NTFS format , win 7 home premiumtr yuklu notebook da görmedi , win 7 home pro yüklü masa üstü de görmedi.

Sonra bir bellek aldım fat 32 formatladım , kayıt yaptım çıkardım bilgisayara taktım gördü , aynı belleği NTFS formatladım kayıt yaptım bilgisayarların ikisi de görmedi.

Nippon'un da başına benzer bir olay gelmiş o biraz daha uğraşmayı sever netten arayıp Linux Reader diye bir program bulmuş kendisi kullandı , sonra bana önerdi ben de onu kullanarak pvr hdd si içindeki kayıtları bilgisayarın hdd sine kopyaladım. O program ile bakınca HDD nin içini görebildim. Ama hdd yi usb den takıp tıklayarak açmaya çalıştığımda diski biçimlendir uyarısı geliyordu başka bir işlem de yaptırmıyordu. İçerideki verileri kurtardım formatladım şimdi yeni farklı denemeler yapacağım.

Not : HDD yi sadece bilgisyarda formatlıyorum , cihazlara bağlı iken kayıt - okuma - backup alma - backup kullanma dışında başka hiç bir şey yapmıyorum. Yani cihaza bağlı iken üzerinden bir şey silme , klasör silme , taşıma vs yapmıyorum.

Supneli 24-01-2013 17:56

Alıntı:

sampiyon tarafından gönderildi (Mesaj 494723)
iptv den cıkmak ıcın ufak ekranda exit ile büyük ekranda stop ile oluyor yani kumandadaki büyük yeşil tuşun altındaki tuşla çıkınız

Küçük ekranda exit e basarsak büyük ekrana dönüyor , büyük ekranda exit e basarsak küçük ekrana dönüyor.

Büyük veya küçük ekranda stop tuşuna basarsak çıkabiliyoruz.

Bu arada ip tv de kayıt yapılamıyor bu bir eksik bence , bir diğeri de ip tv listesindeki kanalları menü üzerinden de silebilmeliydik.

mach1 25-01-2013 00:51

Silme eklendi v4.199da kayıt yapma olayı daha sonraki zamanlarda denenip sorun çıkmazsa eklenecek :)


Saat 11:09.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved