Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Reality Cam (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   realty modulde? (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=2762)

balkanli 22-11-2005 22:10

realty modulde?
 
opos kart cw de bazı kanalrda takılıyor neden acaba
opos 1.5
realty 1.0.18
next 2500xplas

mach1 22-11-2005 22:15

opos card her modulde düzgün çalışmıyor modul+cihaza göre bile değişiyor ondandır normal 1.09a çıktı en son onla bir dene olmazsa yapacağın birşey yok

balkanli 22-11-2005 22:43

next2500xplas sagol üstat

danger35 22-11-2005 22:45

birde modülün versiyonunu değiştirip dene bakalım açması lazım!

balkanli 22-11-2005 22:46

modulün versiyonunu dp kanalın üzerinden mi yükseltiyoruz

danger35 22-11-2005 22:56

evet dont panikten güncellemesi lazım araştırayım belki casslada yüklenebilir...

balkanli 22-11-2005 22:56

Alıntı:

balkanli tarafından gönderildi
opos kart cw de bazı kanalrda takılıyor neden acaba
opos 1.5
realty 1.0.18


balkanli 22-11-2005 23:14

realty module key giriliyomu girilirse nasıl nerde ve ayarları hangi konumda olmalı

Hevalcano 23-11-2005 12:00

balkanli key bolumu phoneıx bolumune gırdıgınde key editör dıye yazar orada gırtmek ıstedıgın sıfreleme sıstemını secıp gırebılırsın=

balkanli 26-11-2005 22:37

opos karta sorun var realty de cw haberiniz ola 1.o.19a yükledim düzelmedi


Saat 03:46.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved