Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Hotbird 13ºE (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Hotbird (13.0°E) Uydusundaki Güncel Kanal ve Frekans Değişiklikleri. (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=35918)

mpl 22-12-2005 22:30

Hotbird (13.0°E) Uydusundaki Güncel Kanal ve Frekans Değişiklikleri.
 
Hotbird Uydusundaki Kanal ve Frekans Değişikliklerine artık burdan devam edelim,konuyla alakasız mesajlarınız silinecektir...

mpl 30-03-2006 15:18

1-Sex View
2-Sex View Plus
3-Sex View Extra
4-Sex View 247
5-Sex View DP
6-Sex View Special
7-Sex View Gay
8-Sex View Hot
9-Sex View Cum
10-Sex View İnter
11-Sex View Extreme
12-Sex View TV

1 Nisan 2006 tarihi itibariyle yayında,12360 yatay 27500

mpl 30-03-2006 15:29

carli tv yayında 12539 yatay 27500
unıv tv yeniden yayında 11727 dikey 27500
suryoyo sat yayını sonlandı,amore tv (TV E)yayında 11013 yatay 27500
redlight tv yeniden info kart oldu 12092 yatay 27500

mpl 17-04-2006 11:49

h.bird 7a edusat yayında 11278-ver sr:27500 3/4...

mpl 17-04-2006 11:55

S.View Extra,S.View DP,S.View 247 yayını sonlandı 12092-Hor 27500 3/4
aynı kanallar 12360-Hor 27500 3/4 frekansında yayınına devam etmektedir...

alideniz66 20-04-2006 14:14

10829 H 03333 Duna aotonomia yayında

allbayrak 24-04-2006 00:30

cihazda otomatik tarama yaptırırken; network tarama on olduğu durumda, Hotbird7a uydusunun da frekanslarını yakalayabilirmiyiz yoksa bir iki tane 7a ya ait tp'yi manuel olarak cihaza girmek gerekir mi? ilgilenenlere şimdiden tşk.

flyHaN 24-04-2006 18:45

Alıntı:

allbayrak tarafından gönderildi
cihazda otomatik tarama yaptırırken; network tarama on olduğu durumda, Hotbird7a uydusunun da frekanslarını yakalayabilirmiyiz yoksa bir iki tane 7a ya ait tp'yi manuel olarak cihaza girmek gerekir mi? ilgilenenlere şimdiden tşk.

eğer titiz biriyseniz frekanslarım sıralı ve düzenli olsun diyorsanız tüm frekansları silip yeniden manuel yüklersiniz,ama fark etmez sıralı olmasada olur derseniz şebeke aramayı açık seçip automatik arama yapın tüm 7a frekansları eklenir,bu durumda sinyal olmayan eski hotbırd 1 frekanslarınıda buluyor...
kolay gelsin...

acartekin 25-04-2006 19:34

Belirtilen pakette sadece spice açılmıyor diğerleri açılıyor. Spice sizde de öyle mi arkadaşlar?

serdar22 25-04-2006 21:15

Alıntı:

Belirtilen pakette sadece spice açılmıyor diğerleri açılıyor. Spice sizde de öyle mi arkadaşlar?
spice pl bazen gidiyor ama cogu zaman acik.


Saat 20:44.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved