Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Telefunken - Profilo - Siemens (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=89)
-   -   sinyal yok mesajı (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=28537)

ishayatigercegi 21-04-2007 22:17

sinyal yok mesajı
 
Merhaba

Profilo pua 7000 receiverımız var.kumandayla oynama yapıldıktan sonra televizyona goruntu gelmedi.receiverı resetledik yine goruntu gelmedi.ne yapmamız gerekir.tesekkurler.

almeyda 25-04-2007 00:56

tv ye anten girişindenmi bağlı scarttan mı?

allbayrak 25-04-2007 00:59

eğer sinyal yok yazıyorsa iki muhtemel sebebi vardır.
1. anten kablosu yerinden çıkmıştır.
2. diseq ayarların değişmiştir. bunları kontrol et istersen...


Saat 19:38.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved