Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Next Machina 3D (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=440)
-   -   Next Machina 3D ile USB 3G Modem Kullanımı (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=62771)

Digium 22-04-2013 10:10

Next Machina 3D ile USB 3G Modem Kullanımı
 
3 Eklenti(ler)
USB 3G modeminizi cihazınıza takın ve cihazınızı açın.

Menü > Kurulum > İnternet Ayarları > 3G Modem Ayarları (Mavi tuş) bölümüne girin.

Operatör: bölümünden operatörünüzü seçin ve kırmızı tuşa basarak bağlanın.

http://img546.imageshack.us/img546/4...0422095345.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/3...0422095349.jpg
http://img811.imageshack.us/img811/2...0422095412.jpg
http://img856.imageshack.us/img856/6...0422095424.jpg

Next Machina 3D 3 Operatörün USB 3G Modemlerini desteklemektedir.
Desteklenen 3G Modem modelleri:
Turkcell: MF190
Vodafone: K3806
Avea: MF190
http://img822.imageshack.us/img822/4...0422095645.jpg

dore 22-04-2013 10:15

Çok basit ve kolay kullanım olmuş.Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu 3g modem desteği çok ama çok faydalı olacaktır.Hatta cihaz satışını bile tetikleyeceğini tahmin ediyorum. Çünkü bunun beklentisi içinde olan çok bildiğim insanlar var

sampiyon 22-04-2013 10:15

açıklamalar için teşekkürler

dore 22-04-2013 10:18

Sevgili digium bu 3g modem bağlantısı ile server çalışırmı.

Digium 22-04-2013 10:22

Alıntı:

dore tarafından gönderildi (Mesaj 504196)
Sevgili digium bu 3g modem bağlantısı ile server çalışırmı.

İnternet üzerinden eriştiğin herşey çalışır.

dore 22-04-2013 11:01

Bilgi için teşekkürler

m1ali 24-04-2013 23:53

teşekkurler usta ellerinize sağlık

dore 25-04-2013 10:09

Avea 3g modem ile deneme yaptım.Sorunsuz internete bağlandı.Hız olarak da fena değil.Oldukça başarılı bir çalışma olmuş.Herkese teşekkürler.Ttnet'e mahkum değiliz artık

welato 22-02-2014 17:53

vodemi takınca cihaz donuyor hiç bir işlev görmüyor acilen düzeltilsin.

Tasarım 22-02-2014 18:19

Alıntı:

welato tarafından gönderildi (Mesaj 509599)
vodemi takınca cihaz donuyor hiç bir işlev görmüyor acilen düzeltilsin.

"düzeltilsin" demek yerine, düzeltilmiş cihazın tanıdığı modemlerden kullanmalısın.


Saat 16:33.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved