Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Next Machina 3D (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=440)
-   -   Machina 3D ye Newcamd-CCcam Server Nasıl Girilir (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=61855)

mach1 08-12-2012 01:48

Machina 3D ye Newcamd-CCcam Server Nasıl Girilir
 
Daha sonra bu başlıkta resimli server girişlerini koyacağım

mach1 09-12-2012 17:06

CCcam ve Newcamd giriş menusu aynı eski 2000hdtv dobratech gibidir menude yabancılık çekmezsiniz hiç
Menuye girip GIRISLER Server Düzenine girilecek

http://img217.imagevenue.com/loc984/..._122_984lo.JPG

Server no 1 seçilecek
Bağlantı: ON yapılacak
Protokol: CCCcam seçilecek
Adrese girilip ok leyip sanal klavyeden server ip ve ye dns adresi url yazılacak kırmızı tuş ile kaydedilecek
Port: Size verilen server cccam portu yazılacak kırmızı tuş ile kaydedilecek
Kullanıcı Adı: Size verilen üyelik adı yazılacakkırmızı tuş ile kaydedilecek
Şifre: Size verilen şifre yazılacak kırmızı tuş ile kaydedilecek
Hop seviyesi : Burdan hop1 2 3 4 5 ayarı seçilecek
Kırmızı tuşa basılıp servera bağlanması beklenecek servera girişte bir problem yoksa size verilen bilgileri eksiksiz ve hatasız girdiniz ise servera bağlanacak ve kaç kart geldi ise göreceksiniz son açılan ekranda

Aynı şekilde ve menuden CCcam yerine Newcamd seçilip newcamd bilgileride aynı şekilde girilebilir newcamd servar üyeliğiniz varsa tek farklı cccam a göre port başlangıç ve bitiş birde des *** olmasıdır onlarıda aynı şekilde satıralarına girip kırmızı tuş ile save edit kaydet diyeceksiniz..

http://img187.imagevenue.com/loc244/..._122_244lo.JPG http://img256.imagevenue.com/loc594/..._122_594lo.JPG

http://img197.imagevenue.com/loc338/..._122_338lo.JPG

http://img245.imagevenue.com/loc430/..._122_430lo.JPG http://img279.imagevenue.com/loc390/..._122_390lo.JPG
http://img158.imagevenue.com/loc90/t...8_122_90lo.JPG http://img279.imagevenue.com/loc399/..._122_399lo.JPG
http://img25.imagevenue.com/loc65/th...2_122_65lo.JPG http://img260.imagevenue.com/loc356/..._122_356lo.JPG

http://img147.imagevenue.com/loc494/..._122_494lo.JPG http://img172.imagevenue.com/loc395/..._122_395lo.JPG http://img206.imagevenue.com/loc571/..._122_571lo.JPG

Digium 11-12-2012 11:40

Direkt Cccam.cfg dosyasını USB'den yükleyebilirsiniz.

euthanasia 12-12-2012 16:01

Mach hocama şunu sormak isterim;Bu makinada Newcamd server mü yoksa CCcam server mü daha stabil çalışır yoksa birbirlerine üstünlükleri olmaz mı?
Aydınlatma için şimdiden teşekkürler...

mach1 12-12-2012 16:37

İkiside gayet güzel çalışıyor ama CCcam daha iyi bence newcamd devri bitti gibi artık port sayı sınırı vs yüzünden Cccam daha çok kanal açar..

hedef2010 12-02-2015 14:59

Sayın mach1 hocam sizin açıklamalar doğrultusunda yaparak akşam tekrar deniyeceğim. Teşekkürler.

mach1 13-02-2015 01:20

Becerememişsin hedef2010 sana yollanan testi machinaya girdim gayet güzel çalışıyor ağ ayarların yada netinde sorun var sanırım..

hedef2010 13-02-2015 10:06

Ne yazık ki yapamadım. İnternet normaldi hocam ama girişleri de sizlerin dediği gibi yaptım yine de başaramadım. Yine de yardımlarınız için sonsuz teşekkürler. Kolay gelsin. Saygılar.

hedef2010 13-02-2015 16:02

Hop seviyesi olan yerde normal liste diye bir şey yok sadece rakamlar vardı ve 1 olarak girdim bundan olabilir mi sayın hocam?

Karbon 13-02-2015 21:12

Alıntı:

hedef2010 tarafından gönderildi (Mesaj 521305)
Hop seviyesi olan yerde normal liste diye bir şey yok sadece rakamlar vardı ve 1 olarak girdim bundan olabilir mi sayın hocam?


Cihaza CCcam bilgilerini cfg dosyası oluşturup yükleme yapmayı denediniz mi ?
http://www.mach1digital.com/mach1for...73&postcount=4


Saat 20:01.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved