Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Next Machina 3D (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=440)
-   -   Next Machina 3D En Çok Sevdiğiniz/Olmasını İstediğiniz Özellik Hangisi (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=62323)

alo 29-11-2016 14:22

Farklı frekanstakilerin izlenebilmesi için çift tunerli machina 3d alacaksınız ve çift çanak sistemi ile cihaza çift tunerden bağlanacaksınız 2 kablo ile o şekilde izleyebilirsiniz diğer türlü tek kablo ile farklı frekans teknik olarak mümkün değil

aydın ipek 29-11-2016 19:48

Alıntı:

sedat2008 tarafından gönderildi (Mesaj 599562)
Kanallari 4 e 8e bolerken ayni frakanstakini izleyebiliyon.diger frekastakini gostermiyor.kanallari bolerken hepsini oynatmasi gerekmiyormu.

4 e bölme var ama 8 e bölme yok 2- 4- 9 diye sıralanıyor
cihazınız çift tuner olduğunu farz edersek tabi vede 2 tunerde bağlı olduğunu varsayarak 4 e böldüğünüzde 2 kanalı tuner 1 den 2 kanalıda tuner 2 den seyrdebilirsiniz

sedat2008 29-11-2016 21:45

Cihazim machine 3d cift tunerli.

alo 30-11-2016 09:58

Teknik olarak sizin çanaktan cihaza 2 kablo gelmesi şart, çanağa çift çıkışlı lnb takacaksınız çanaktan 2 kablo gelecek ve cihazın tüner girişine takılacak bu kablolar geriside ayar kısmından ayarlanıp izlenebilecek.bendeki machina 3d tek tunerli olduğundan cihaz ayar kısmını forumdan bakarak ayarlayabilirsiniz.

aydın ipek 30-11-2016 12:01

Alıntı:

sedat2008 tarafından gönderildi (Mesaj 599649)
Cihazim machine 3d cift tunerli.

en azından 2 li lnb takıp aşağıya 2 kablo ile indirmek ve de tuner ların 2 sinede bağlamak

sedat2008 30-11-2016 19:01

Boyle bir ozellik konulabilirmi diye yazmistim.tesekkurle.

smeker 01-12-2016 12:03

Next machina nın kumandasında kanal bul tuşu yok.

Tasarım 01-12-2016 14:04

Alıntı:

smeker tarafından gönderildi (Mesaj 599941)
Next machina nın kumandasında kanal bul tuşu yok.

- OK tuşu ile kanal listeni aç, Yeşil tuşa iki defa bas kanal arama tuşu karşında.

ugursan50 02-12-2016 21:14

Bana gore nextin en uzun sureli cihazi ayakta duracak cihazi machina 3D emin olun epeyde boyle gidecek gibi. Ben dobratech aldim pandora aldim malesef hayal kirikligi oldu ama bu machina 3D koreli mali yan sanayi cin degil ve epey destek gelecek gibi..

ugursan50 02-12-2016 21:17

Ve dipnot ustalarim da Machina 3D yi oneriyorlar bence almak isteyenler onerimizdir..


Saat 20:11.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved