Mach1 Digital Community

Mach1 Digital Community (http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php)
-   Next Machina 3D (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=440)
-   -   Next Machina 3D--X-Panel-Girme (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=70097)

sampiyon 21-05-2016 12:50

Next Machina 3D--X-Panel-Girme
 
X-panele giriş şekli

bu adres ücretli iptv adresiniz diyelim
http://iptvserver.pw:8080/live/ali/veli/1492.ts


cihaza giriş şekli bu şekil olacak

2-M+ ya basıp ordan IPTV ye girerek
Iptv menusune girdikten sonra
Menu (ayarlar) tuşuna basıyoruz
Altta solda kırmızı X Panel setting diye yazar kırmızı tuşa basıyoruz
ve x panel açılıyor oraya server url port isim ve şifre girip gene kırmızı save e basıyoruz


server url : iptvserver.pw.

port : 08080

user id: ali

şifre pass : vel

http://i.resimyukle.xyz/3Sd0.jpg



http://i.resimyukle.xyz/RdPd.jpg

mach1 23-05-2016 15:34

8080 yazarken 4 hane olarak yazılmaz başa 0 konur 08080 gibi yazılır arkadaşlar..

mach1 23-05-2016 15:35

1ci server girip save ettikten sonra listeye kanallar geldikten sonra aynı menuye 2ci serverda girilip save edilip kanalların gelmesi beklenir..

bhmn22 23-05-2016 17:12

dose not work

mach1 23-05-2016 17:16

Yes it works perfect :)if u enter above given iptv details ofcourse it wont work its just a sample about how to enter your personal pay iptv details :)

bhmn22 23-05-2016 17:25

Is the server is not free? You can explain how to pay? And how much the price of Turks

look at this


http://img.majidonline.com/show/318935/IMG_7149.jpg

http://img.majidonline.com/show/318936/IMG_7150.jpg

http://img.majidonline.com/show/318937/IMG_7151.jpg

mach1 24-05-2016 01:39

Its not a iptv server service mate just added xtreamcode iptv panel support for pay iptv servers u can buy on every where pay iptv services and then enter your details to there thats all.
After upgrade latest sw when u enter to iptv menu that error message is normal because you dont enter your payitv details to xpanel and it gives error tick sat button and choose from region list other sections if u dont use xpanel..

mach1 24-05-2016 01:42

Yazılım ilk attıktan sonra iptv menuye girince xpanel connection error hatası verir çünkü xpanele bilgi girilmemiştir boştur siz girdikten sonra save edince bilgiler gelir xpanele girecek bilginiz üyeliğiniz yoksa sat tuşuna basıp ordan bölge dil listesinden seçili olan xpanel yerine usb kişisel veya diğer ülkeri seçebilirsiniz seçmezseniz her seferinde iptv ye girince xpanel error verir bilgi girmediğiniz sürece..

dedebaş 12-06-2016 13:58

Üstad X Panel'e IP Tv servis sağlayıcımdan aldığım bilgileri cihazıma giriyorum
server url : tixxxxxxxtal.mine.nu

port : 08000

user id: XXXXXXX

şifre pass : XXXX

yine ilk açılıştaki gibi connection error hatası veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz

yunusfbb 12-06-2016 15:13

Alıntı:

dedebaş tarafından gönderildi (Mesaj 568382)
Üstad X Panel'e IP Tv servis sağlayıcımdan aldığım bilgileri cihazıma giriyorum
server url : tixxxxxxxtal.mine.nu

port : 08000

user id: XXXXXXX

şifre pass : XXXX

yine ilk açılıştaki gibi connection error hatası veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz


bendede 3tane panel yayin var hic biri calismiyor hata(5) ve eror hatasi veriyor pek duzgun calisan bir özelik degil bu herhalde


Saat 07:24.

Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2005 - 2008 Mach1 Digital Community, All Rights Reserved